Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

KILPAILUN NIMI

Kastellin Miltä koti näyttää -kuvakilpailu

 

KILPAILUN AIHE

Etsimme nyt kuvia, jotka näyttävät sen mikä tekee Kastelli-talosta kodin. Kuvasi voi olla sisä- tai ulkokuva jo valmiista tai vasta rakenteilla olevasta Kastelli-talosta. Kuva voi olla lempipaikkasi kotona, jokin kaunis luomasi yksityiskohta huoneessa tai kokonaisuus, laaja terassisi, koko talo tai kuva pihasta, missä näkyy Kastelli-talo taustalla.

 

JÄRJESTÄJÄ

Kastelli-talot Oy

 

OSALLISTUMINEN

Voit osallistua kilpailuun julkaisemalla kuvan Kastelli-kodistasi Instagramissa tunnisteilla #kastellikuvakisa ja #kastellitalot. Muistathan käyttää molempia tunnisteita! Voit osallistua kilpailuun useammalla kuin yhdellä kuvalla. Kerro kuvakommentissasi mikä tekee Kastelli-talostasi kodin ja mikäli kuva on jostakin Kastellin talomallista, kerro mikä malli kyseessä.

 

KILPAILUAIKA

Kuvakilpailu kestää 04.07.- 30.09.2016 välisen ajan. Jos lähetät kuvan kilpailuajan päätyttyä, kuvasi ei silloin enää osallistu kilpailuun.

 

VOITTAJAN VALITSEMINEN

Valitsemme voittajan arvonnalla kaikkien kuvan lähettäneiden joukosta perjantaihin 7.10.2016 mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti maanantaina 10.10.2016.

 

PALKINTO

Voittaja saa palkinnoksi 500 euron suuruisen lahjakortin sisustusalan liikkeeseen. Liike valitaan Kastellin Facebook-sivulle tehdyistä ehdotuksista kilpailuajan päätyttyä. Palkinto arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

 

KUVIEN OIKEUDET

Voit osallistua kilpailuun itse ottamallasi kuvalla, johon sinulla on täydet oikeudet. Vastaat siitä, että sinulla on oikeus julkaista kuva. Vastaat myös siitä, että kuva ei loukkaa Suomen lakeja tai muiden oikeuksia. Sitoudut noudattamaan myös Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kastelli-talot voi poistaa kilpailusta ehtojen vastaiset kuvat sekä kuvat, jotka katsotaan loukkaaviksi tai jotka eivät ole kilpailun tehtävänannon mukaisia.

Osallistumalla kilpailuun luovutat Kastelli-talot Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun lataamaasi kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä korvauksetta. Kuvan tai kuvien muusta mahdollisesta käytöstä Kastelli-talot Oy sopii kanssasi erikseen. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Voittajan nimi voidaan julkaista esimerkiksi Kastelli-talot Oy:n internet-sivuilla, Facebookissa ja Instagrammissa sekä uutiskirjeessä.

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä Instagram ole vastuussa kilpailusta.