Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

8.7.2015

Tervetuloa ihastelemaan TV:stä tutun Tea-Mariia Pyykösen sisustamaa Kastelli-kotia Vantaan Asuntomessuille kohteessa numero 39! Tämä myytävänä oleva Kastelli-koti on huoneistopinta-alaltaan 145 m2 kahdessa kerroksessa. Erkki Eskelinen on suunnitellut talon juuri kyseiselle tontille 4-5 hengen perheelle. Komean talon ulkopinta on rapattu. Tea-Mariia on hyödyntänyt sisustuksessa Kastellin monipuolista valikoimaa seinäpinnoissa, lattioissa ja kalusteissa.

"Sisustus on modernin ja kodikkaan liitto. Kokonaisuus on harkitun yksinkertainen ja avara, olematta kuitenkaan kliininen. Huoneita ei ole täytetty liikaa kalusteilla, vaan tilaa on jätetty ajatuksille ja tunnelmassa on tavoiteltu rauhaa. Rauhallinen tunnelma ja avarat tilat ovat arjen luksusta. Sisustuksessa täydellisen liiton muodostavat korkeamman ja alhaisen hinta-tason tuotteet. Tämä eri hintatasojen yhdistely on ollut jo pitkään trendinä pukeutumisessa, mutta tämä yhdistely toimii myös sisustuksessa.", Tea-Mariia kuvailee.

Kuva 1. Tea-Mariia Pyykönen

Tule hakemaan lääkkeet talokuumeeseen kohteessamme olevilta "lääkäreiltä" eli ammattitaitoisilta talokauppiailtamme. Asuntomessujen portit avautuvat pe 10.7. ja sulkeutuvat su 9.8. Kohteesta lisää kuvia Facebook-sivuillamme. Nähdään messuilla!

Kuva 2. Näkymä keittiöstä olohuoneeseen.