Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

21.12.2012

Kastelli tuo markkinoille innovatiivisen ja erittäin edullisen omakotitalon, Verson. – Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Haluamme, että mahdollisimman moni suomalainen voi nauttia omakotiasumisen hienoista puolista muusta elämänlaadusta tinkimättä. Suunnittelijamme ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan hinnan myös muuttovalmiina, kertoo Kastelli-talot Oy:n markkinointijohtaja Jukka Vaaramo.

 

Innovatiivisia ratkaisuja

Verson innovatiiviset ratkaisut liittyvät arkkitehti- ja tilasuunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Verso edustaa modernia eurooppalaista asumistapaa, jossa asiakas itse määrittelee haluaako saunan vai ei. Talon mitoitus on optimoitu siten, että rakentaminen on helppoa ja kustannustehokasta eikä hukkaneliöitä synny. Vesipisteet on sijoitettu lähelle toisiaan, jotta putkien pituudet ja asennustyöt on saatu minimiin. Ilmastointiputket on integroitu kattorakenteisiin eristeiden alapuolelle, jotta kalliita putkien eristämistöitä ja höyrynsulun läpivientejä olisi mahdollisimman vähän. Versossa käytetään valmiiksi tehtyjä johtosarjoja, jotta sähköasennus paikan päällä on nopeaa ja edullista.

Unelma omakotitalosta

Suomalaisista 75% haluaisi asua pientalossa, siis omakotitalossa tai rivitalossa. Kuitenkin vain 49 % rakennettavista uusista asunnoista on pientaloja, ja pientalojen tarve nykyiseen toteutumaan nähden olisikin 1,5-kertainen. Suomalaiset viihtyisivät parhaiten omakotitaloissa, koska niissä on muun muassa oma rauha ja oma piha. Tiedot ilmenevät Rakennustutkimus RTS:n Pienrakentamisen markkinakatsauksesta 3/2012.

– Omakotitalon ei tarvitse olla liian kallis tai liian suuri; sen täytyy olla asukkailleen sopiva sekä kooltaan että hinnaltaan. Toimme noin 5 vuotta sitten markkinoille edullisen Economy-malliston, joka on ollut erityisen suosittu. Uutuutemme Kastelli Verso asettuu asiakkaiden toivomuksesta Economy-mallistoa pienempään kokoluokkaan. Kokemuksemme on kannustanut meitä kehittämään uusia ja tehokkaampia ratkaisuja, jotta voisimme tarjota yhä useammalle mahdollisuuden toteuttaa unelmansa omakotiasumisesta, markkinointijohtaja Vaaramo toteaa.

Katso Verso -video »
Tutustu Verso-mallistoon »