Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

iso9001_14001merkki_fiKastelli-talot ja -huvilat tunnetaan korkeasta laadustaan, joka syntyy koko rakentamisen ketjussa aina suunnittelusta asennukseen asti.
 
Merkkinä laadun pitävyydestä ja jatkuvasta parantamisesta Kastellille on myönnetty ISO-9001 laatustandardi, jota yleisesti käytetään laadukkaan johtamisen ja laadukkaiden tavara- ja palvelutuotteiden aikaansaamiseen. Sertifioinnin saamiseksi ja säilyttämiseksi yrityksen tulee tarkasti noudattaa määrättyjä laadun seurannan ja varmistamisen työtapoja ja tiedon dokumentointia.
 
Kastellille myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti varmistaa, että Kastelli-talot ja –huvilat tehdään ympäristöarvoja kunnioittaen ja kestävästi tulevaisuuteen tähdäten. Puun runsas käyttö on parasta ympäristömme säilyttämistä, sillä puurakentamisen hiilijalanjälki on todella pieni. Lisäksi puusta rakennettu Kastelli-talo toimii tehokkaana hiilinieluna, joka varastoi puuhun sitoutuneen hiilen koko sen olemassaolon ajaksi.
 
Jatkuvan itsearvioinnin lisäksi myös ulkopuoliset, riippumattomat  arvioijat tekevät määräaikaisarviointeja, joissa koko valmistusketjun prosesseja ja laatua seurataan ulkopuolisen silmin.