Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastelli rakentaja

Valitsemalla kodiksesi tai huvilaksesi Kastellin, saat valinnanvapautta myös rakentamiseen.


Omatoimiselle rakentajalle: Kastellin Peruspaketti haluamaasi vaiheeseen asennettuna

Jos haluat rakentaa paljon itse tai hyödyntää talkootyötä, valitse Kastellin Peruspaketti. Saat rakennustarvikkeet vaivattomasti yhdellä kaupalla ja asennettuna haluamaasi vaiheeseen, esim. Vesikatto päälle tai Lämmitysvalmiiksi, jossa pääset jatkamaan omaa osuuttasi mukavasti lämpimissä sisätiloissa. Selkeiden ohjeiden avulla ja täsmällisestä materiaalista rakentamista on helppo jatkaa.

 

Sisustajalle: Kastellin Viittä Vaille Valmis

Viittä Vaille Valmis -toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa itse, oman makunsa mukaan. Kaikki vaativat vaiheet on valmiiksi tehty ja kaikki kodintekniikka; lämmitys, ilmanvaihto lämmön talteenotolla, vesikalusteiden asennukset ja kaikki sähköasennukset tehdään valmiiksi Kastellin ammattilaisten toimesta. Talo on ulkoapäin valmis ja sisällä odottavat selkeät lattia-, katto- ja seinäpinnat sisustajan ideoita ja materiaaleja.

 

 

Valmiiseen kotiin muuttavalle: Kastellin Muuttovalmis

Kastellin Muuttovalmis on viime vuosien aikana noussut avaimet käteen rakentajien suosikiksi. Ammattilaisten suunnittelemat sisustusratkaisut laadukkaasti toteutettuna ihastuttavat rakentajaperheitä asuntomessuilla ja talonäytöksissä. Markkinoiden laajimmasta ja monipuolisesta Muuttovalmis-kokoelmasta löytyy sopiva Kastelli-koti suomalaisten perheiden makuun!