Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Asuntomessut Hyvinkäällä 2013

Kastelli esittelee kesän asuntomessuilla arkkitehti Kirsti Sintosen suunnitteleman Plazia-kodin messukohteena numero 12. Yksikerroksisen Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon. Plazia-malliston tilaratkaisut ja moderni ulkonäkö ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista. Tutustu Plazia-mallistoon »

Päätysisäänkäynti helpottaa tontille sijoittamista

Plaziaan käydään sisään talon päädystä, mikä helpottaa talon sijoittamista myös erilaisille tonteille. Asuntomessualueen tontille Plazia 140 on sijoitettu peilikuvana siten, että oleskelutilat ja terassi avautuvat pihanäkymään ja ilta-aurinkoon. Talo ja autokatos luovat yhdessä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti harkitun kokonaisuuden. Autokatos lisää pihapiirin suojaisuutta, ja katoksesta on liikuntaesteisillekin kätevä yhteys pääovelle.  

Pohja messutalo 2013

Asuntomessutalo on Viittä Vaille Valmis -toimitus, johon sisustussuunnittelija Virpi Illman on suunnitellut yksilöllisen sisustuksen. Suomalaisten osaajien toteuttamassa kodissa kotimaisuus korostuu myös sisustuksen valinnoissa. Sisustukselle luo pohjaa rauhallinen ja yhtenäinen värimaailma, johon taide tuo kodikkuutta ja lämpöä. 

Olokeittiö on ihana paikka koko perheelle

Tilava olokeittiö on ihana paikka koko perheen yhdessä oloon ja rentoutumiseen. Korkealle nouseva sisäkatto korostaa tilan väljyyttä ja auringonvalo tulvii olohuoneeseen ikkunakulmauksen ja makuuhuoneiden korkeista ikkunoista. Tyylikäs varaava takka luo lämpöä ja toimii katseenvangitsijana. 

Keittiö yhdistyy niemekkeen ansiosta luontevasti oleskelutiloihin. Moderni Puustellin keittiö on rauhallisen tyylikäs ja toimiva. Laskutilaa on paljon, ja raikkaan valkoiset tasot ja välitilan valkoinen lasi korostavat keittiön selkeää ilmettä. 

Olokeittiö

Saunaosasto on rentoutumisen keidas

Saunaosastolla suuremmankin seurueen on mukava viettää yhteisiä saunahetkiä, joita voi jatkaa tilojen yhteyteen avautuvalla terassilla. Saunaosastoa voikin hyvällä syyllä sanoa puhdistumisen ja rentoutumisen keitaaksi. Saunaosasto on talon päädyssä omana kokonaisuutenaan. Saunaosastolla on vaatehuoneen tilalle sijoitettu toinen wc. Sieltä löytyy myös väljä kodinhoitohuone, joka helpottaa arkea ja josta löytyy tilaa myös pyykkien kuivaamiseen. 

Saunaosasto

Omaa rauhaa ja tilaa levolle

Plazia 140 –kodissa on neljä makuuhuonetta. Yksi makuuhuoneista on kalustettu viihdehuoneeksi, jossa on mukava käpertyä sohvan kulmaan lempiohjelman tai hyvän kirjan pariin. 

Omaa rauhaa

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Hyvinkään Metsäkaltevassa 12.7. – 11.8.2013. 

Lue lisää asuntomessuista » 

Tervetuloa asuntomessuille tutustumaan Kastellin Plaziaan!