Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Jokaisella perheellä on uudesta kodistaan tai huvilastaan omat ajatuksensa ja toiveensa. Niiden yhdistäminen rakennuspaikan vaatimuksiin ja realistisiin kustannuksiin edellyttää ammattitaitoista suunnittelua. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia. Kastellin arkkitehdit ovat tuhansien kohteiden kokemuksella luoneet markkinoiden toimivimmat talo- ja huvilamallistot, jotka vuodesta on arvostettu rakentajatutkimuksissa korkeimpaan luokkaan.

"Arkkitehtisuunnittelu on haaveiden toteuttamista"

"Talomallia tai -mallistoa suunnitellessani pyrin luomaan ehdottomasti uudenlaisen, tulevaisuuden vaatimukset täyttävän ratkaisun, joka sopii mahdollisimman monenlaisille ihmisille ja erilaisille tonteille.
Sekä yksilöllisessä että mallistosuunnittelussa on tiedettävä tulevat rakennuskustannukset ja rakennetekniikat. Kastelli-talot joustavana talotehtaana mahdollistaa erilaisten unelmien toteuttamisen."
Rakennusarkkitehti Kirsti Sintonen, Lahti

"Kastellin uutta Woodpecker-mallistoa suunnitellessamme halusimme luoda helposti lähestyttävän, sympaattisen sekä nykyaikaisen talomalliston. Talomalliston suunnittelun tavoitteena on, että kodit sopeutuvat erilaisille tonteille ja erilaisten perheiden tarpeisiin. Se edellyttää mallistolta monipuolisuutta ja muunneltavuutta, jolloin jokaisen tontin parhaat puolet voidaan hyödyntää."
Arkkitehti Petri Ilmarinen
ja Jari Haapalahti, Oulu

"Toimivan, mutta samalla edullisen kodin suunnittelussa jokainen neliö täytyy harkita erikseen; kaikki tarpeellinen täytyy olla ja turhaa pitää karsia, viihtyvyydestä silti tinkimättä.  24 vuoden kokemus on osoittanut, miten tärkeää pientalosuunnittelussa on toimivuuden ohella huomioida rakentamisen kustannukset, jotka ovat monelle tärkeä kriteeri. On kyettävä löytämään ratkaisu, joka täyttää asumisen tarpeet pitkällä aikajänteellä ilman, että haaveita unohdetaan."
Arkkitehti Jouko Saari, Jyväskylä
 
Jouko
Mika "Hyvä lopputulos syntyy, kun suunnittelussa kuunnellaan asiakkaan toiveita ja yhdistetään ne tehokkaaseen tilankäyttöön. Tänä päivänä kiinnitetään paljon huomiota myös rakennusten energiatalouteen sekä rakenteiden toimivuuteen. Kastellin mallistot osoittavat, että huolellisella suunnittelulla persoonallinen ja tyylikäs koti voidaan toteuttaa kohtuullisen edullisesti."
Rakennusarkkitehti Mika Rahunen, Helsinki
 

"Neljännesvuosisadan kokemus asuntosuunnittelusta auttaa, kun pitää ratkoa uusia haasteita ja miettiä tulevien rakentajien toiveita. Ammattitaitoisen suunnittelun arvostus on lisääntymässä, niin rakennusten kuin sisustustenkin osalta. Yhä useampi rakentamista aloitteleva perhe päätyy  arkkitehdin suunnittelemiin ratkaisuihin ja se alkaa näkyä uusilla asuntoalueilla."
Arkkitehti Erkki Eskelinen, Kuopio

Erkki


"Yhteinen aika on parasta
mitä vanhemmat voivat lapsilleen antaa."

Arkkitehtien ohella Kastelli hyödyntää myös muita alansa asiantuntijoita. Professori Lea Pulkkinen on tunnustettu ja arvostettu ihmisen kehityksen asiantuntija, jonka näkemyksiä on otettu huomioon mm. Kastellin AIKA-malliston suunnittelussa.

"Lapsuuskoti luo perustan elämälle!"

"Ihmisten vuorovaikutus ja keskinäinen luottamus ovat vähenemässä niin työssä kuin perhe- ja ystäväpiirissäkin. Erilaisten viestintälaitteiden parissa vietetään yhä enemmän aikaa, samalla kun perheen yhteinen aika on vähentynyt."

"Nykyään lapsilta ja nuorilta odotetaan liian varhaista itsenäistymistä ja selviytymistä. Sen sijaan että lapset sysätään omiin huoneisiinsa, koteihin olisi luotava yhteistä tilaa tukemaan vanhempien ja lasten yhteistä läsnäoloa ja vuorovaikutusta."

"Lapsuudenkodin perintönä saatu sosiaalinen alkupääoma on perustana myöhemmin kehittyville sosiaalisille taidoille. Vanhempien merkitys lasten arvo- ja normijärjestelmän kehittymisessä on keskeinen. Riittävä vuorovaikutus vanhempien ja lasten välillä synnyttää luottamusta."

"Tilaan liittyvät tunteet ja mielikuvat voivat eheyttää tai hajottaa. Lapsuudenkodin pysyvyys luo turvallisuutta ja antaa elämälle juuret. Tästä syystä olisi luotava todelliset edellytykset kodin tilojen muunneltavuudelle lasten iän ja perheen tarpeiden mukaisesti."
Professori Lea Pulkkinen


 

"Runsaista Collection-vaihtoehdoista rakentajan on helppo valita mieleisensä!"

Sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illmanin suunnittelemat Kastelli Collection -sisustuskokonaisuudet saavat runsaasti kiitosta muuttovalmiiden Kastellien ostajilta.

"Collectionin selkeät ja tyylikkäät värimaailmat on suunniteltu sopiviksi suomalaisiin koteihin ja tyylimakuihin.  Sisustuksen yhtenäisyys luo pohjan koko kodin sisustustyylille. Tyylikkäät ja kestävät ratkaisut mahdollistavat sisustuksen muuntelun oman tyylin mukaan. Irtokalusteilla, tekstiileillä ja somisteilla luodaan kotiin lopullinen tunnelma, jonka jokainen itse valitsee."
Sisustussuunnittelija (SI) Virpi Illman