Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

kuva

Ilman stressiä

Kastelli-kaupan jälkeen saat henkilökohtaiset tunnukset, joiden avulla voit kirjautua Rakentajan Tukku -palveluun, tutustua valikoimiin sekä hintoihin ja tehdä edullisia hankintoja. Kastelli-rakentajan Tukku on ainoa nettirautakauppa, jolla on täsmälliset tiedot ja mitat omasta talostasi tai huvilastasi! Jo se tekee siitä ainutlaatuisen palvelun.

 

Oikein mitoitettu tilaus ilman stressiä

Rakentajan Tukun verkkokaupassa voit rauhassa tutustua mahtaviin valikoimiin ja tilata tuotteita juuri silloin kun itsellesi sopii! Tukun ammattilaisilla on valmiina talosi tai huvilasi tiedot ja piirustukset, joiden perusteella tuotteiden sopivuus ja mitoitus tulevat ammattimaisesti oikein. Näin tilaaminen on helppoa ja varmaa, ei enää mitoittamisen stressiä eikä hukkahankinnoista syntyviä hukkakuluja.
Toimitus tontilleTaattu yhteensopivuus,
täsmällinen toimitus

Rakentajan Tukun ammattilaiset ovat myös henkilökohtaisesti yhteydessä räätälöidyn tarjouksen merkeissä tai kun tuotteiden sopivuus halutaan varmistaa. Samalla kullekin tuotteelle sovitaan paras toimitusaika, jolloin työt eivät keskeydy tavaroiden odottelun ja haun takia, tavarat eivät myöskään loju turhaan tontilla eivätkä häviä vääriin käsiin.

 


Huippu valikoimaLaaja valikoima laatutuotteita

Rakentajan Tukussa on nyt entistä laajempi valikoima rakentajien tarvitsemia tuotteita, jotka Kastellin asiantuntijat ovat valinneet markkinoilla olevista vaihtoehdoista; tulisijat, kattoturvatuotteet, heloitukset, vesikourut, kiukaat, portaat sekä säätö- ja valvontalaitteet... Monet asiakkaat tilaavat Rakentajan Tukun kautta myös ilmanvaihtolaitteet ilmanvaihtokanavia ja kanavaeristeitä myöten.


SuurostoedutEdulliset hinnat, alhaiset toimituskulut

Suurostojen ansiosta Kastelli tarjoaa Rakentajan Tukun asiakkaille aina edulliset hinnat. Verkkokauppa ja hyvin suunniteltu logistiikka pitävät omalta osaltaan toimituskulut alhaisina. Kustakin tuoteryhmästä mukana on hinta/laatu-suhteeltaan ylivoimaisimmat tuotteet, jolloin asiakas hyötyy yhteistyöstä ja suurostoeduista kaikista eniten.
Kysy lisääTyytyväiset asiakkaat

Kastelli-rakentajan Tukulla on tuhansia toinen toistaan tyytyväisempiä asiakkaita. Tukun laajoista valikoimista ovat löytyneet juuri omaan taloon tai huvilaan sopivat tarvikkeet todella vaivattomasti ja edullisimpaan hintaan! Kehuja saa myös toimitusten täsmällisyys ja toimitettujen tarvikkeiden laadukkuus!

Vain Kastellin valitsemalla voit hyödyntää myös Rakentajan Tukun ainutlaatuiset edut!
Kysy lisää Kastelli-rakentajan Tukusta omalta Kastelli-kauppiaaltasi.

 

Siirry Rakentajan Tukkuun »