Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastelli tarinat

Oman Kastellinsa rakentaneiden perheiden kokemukset ovat oikeita helmiä, etsitpä kokemuksia malliin tai toimitussisältöön liittyvissä asioissa tai hyviä rakentamis- ja sisustusvinkkejä. Tarinoissa on yhteisenä piirteenä tyytyväisyys Kastelliin laadukkaana ja luotettavana talojen ja huviloiden toimittajana.

muranenUrheilevan perheen unelmakoti

Kun Pirjo ja Ville Muranen alkoivat suunnitella oman talon rakentamista, oli lähtökohtana ajatus urheilevalle lapsiperheelle sopivasta, väljästä ja valoisasta kodista.

Lue tarina »

Koria / Kastelli Green™ Kastelli täytti toiveet luonnonmukaisesta puutalosta

Mullolat halusivat rakentaa hengittävän, ekologisen Kastelli-talon. Sen mahdollisti uusi Kastelli Green™ -rakenne.

Lue tarina »

Kinkonmaa VersoVerso - edullinen ja tosi hyvä kokonaisuus!

Kathrine ja Joni rakennuttivat ensimmäiseksi yhteiseksi kodikseen Kastellin Verson. Sen nuorille perheille suunnitellut tilaratkaisut miellyttivät heitä heti alusta alkaen.

Lue tarina »

taidolla_toteutettuMeille suunniteltu, taidolla toteutettu

Keväällä 2010 Tiina ja Tero Mäkinen löysivät Maskusta mieleisensä rinnetontin, jolle ryhdyttiin suunnittelemaan yhdessä arkkitehdin kanssa lapsiperheelle sopivaa, yksilöllistä Kastelli-taloa.

Lue tarina »


Valokaari 119Lumilautailijan koti, luonnollisesti rinteessä

Lumilautailija Heikki Sorsa sekä hänen vaimonsa Laura rakensivat Espooseen puolitoistakerroksisen Raatiherra 146:n, joka muuntui kellarikerroksella jyrkälle rinnetontille sopivaksi. 

Lue tarina »


moderniHaaveista todeksi

Avara ja valoisa Kastellin Moderni 144 -malli räätälöitiin Leinon perheelle sopivaksi. Talo toimitettiin Peruspakettina Lämmitysvalmiiksi asti toteutettuna.

Lue tarina »


CityEconomyPalveluille täysi kymppi!

Kaisa-Leena ja Mika Säkkisen nuori perhe rakensi omatoimisesti Kastellin CityEconomy 93:n ja innostavat nyt muitakin nuoria rohkeasti rakentamaan. 

Lue tarina »


ValokaariValokaaren lumoa tunturissa

Keväällä 2012 Helena Huhtamäki löysi Kastellin nettisivuilta Valokaari-talon. Tyytyväinen yrittäjäpariskunta ihastelee nyt suurista kaari-ikkunoista Iso-Syötteen rinnemaisemia.

Lue tarina »


PlaziaRohkeasti rakentajiksi

Upealle rantatontille Raahessa rakentui  eläkkeellä olevan Säilyn pariskunnan oma koti – huippusuosittu Kastellin Plazia 155 peruspakettitoimituksena.

Lue tarina »


Kastelli-huvilaVeneilijäperhe rantautui

Jaakko Ensiön veneilijäperhe haaveili omasta turvasatamasta ja kiinteästä maasta jalkojen alla vuosien ajan. Nyt kuvankauniissa saaristossa sijaitsee yksilöllinen Kastelli-huvila ja rantasauna.

Lue tarina »


Valokaari 119Plazia-koti onnistui nappiin

Kastellin uutuusmalli Plazia 126 P on vantaalaisen Jussi Lylyn kolmas itse rakentama omakotitalo ja rakentajan mielestä lopputulokseltaan lähes täydellinen.

Lue tarina »


Valokaari 119Yksilöllinen Kastelli-koti meren ja tammimetsän syleilyssä

Anna-Riikka ja Jari Nieminen halusivat uuden kotinsa olevan yksilöllinen, moderni, muodoiltaan yksinkertainen ja sisätiloiltaan avara. Kastellin kanssa perheen toiveet muuttuivat todellisuudeksi.

Lue tarina »


Yksilöllinen unelmahuvila

Kinnusen perhe viettää rentouttavaa vapaa-aikaa unelmahuvilallaan Ähtärinjärven rannalla ympärivuotisesti.

Lue tarina »

Valokaari Viittä Vaille Valmiina

Karjalaisen Jussille ja Liisalle tarjoutui tilaisuus ostaa kaupunkitontti läheltä Ikaalisten keskustaa. Kastellin kanssa tehtiin kaupat Viittä Vaille Valmiiksi toimitetusta kodista. Siistiltä levypinnalta oli kodin rakentamista ja sisustamista helppo jatkaa itse.

Lue tarina »

Talo ja myös muutto 'avaimet käteen'

Metsokankaan Kastellin varaamille tonteille noussut neljä Kastellin rakentamaa Muuttovalmista Moderni 152 -taloa, joista yhteen muuttivat Jaana Hasiwar ja Perttu Mäkäräinen pienen Ada-tyttärensä kanssa.

Lue tarina »

Uuskartano kalliolle ja kukkulalle

Hujasen perheen Kastelli-koti seisoo suvun hallussa olleella kalliotontilla kuin se aina olisi ollut siinä. Ohikulkeneet kyläläisetkin ovat huomioineet tyylikkään Uuskartanon ja poikenneet pirttiin kehumaan talon mukavaa ulkonäköä ja maisemaan sopivaa väriä.

Lue tarina »


Yksilöllinen Kastelli-koti – Toiveena puusydän ja kivipinta

Vantaalaisen Raappanan toivelistassa uuden kodin piti olla väljä, puurunkoinen ja ulkopuolelta rapatun kivitalon näköinen. Kaikilta talovalmistajilta tällainen rakenne ei olisi onnistunut, mutta Kastellin kanssa yksilöllinen talohanke eteni myönteisesti alusta alkaen.

Lue tarina »


Helsinki Pientalo – joustavasti sellainen kuin haluttiin

Pieni tontti määritteli tarkasti, millaisen talon Alaset pystyivät tontille rakentamaan. Helsinki Pientalo 140 sopi tonttiin täydellisesti, sitä muunneltiin suunnitteluvaiheessa yksilöllisten toiveiden mukaan. Talopaketti toimitettiin Peruspakettina Lämmitysvalmiiksi asennettuna.

Lue tarina »

Valokaari-huvila Iso-Syötteelle

Kärkkäisen Jussin Valokaari-huvila on valmistunut Iso-Syötteen harvinaiselle tontille, josta on avoimet näkymät aina horisonttiin asti. Ensimmäinen ajatus oli rakentaa rinnetontille hirsihuvila, kunnes Kärkkäinen kiinnostui Kastellin mahdollisuuksista.

Lue tarina »


Plazia – jo kolmas Kastelli

Koistisen perheen yksilöllisistä toiveista arkkitehti Kirsti Sintosen suunnittelema 169 neliöinen Plazia-koti seisoo ylevästi arvoisellaan paikalla Kuopion asuntomessualueella ja on kolmas Koististen rakentama Kastelli-talo.

Lue tarina »


Economy muuntuu eri tarpeisiin

Eero Huttunen ja Aila Korhonen löysivät Kuopion asuntomessualueelta eläkekodin, jossa on tilaa harrastaa ja nauttia ystävistä. Economy 100 on koti eläväisen parin mieleen.

Lue tarina »


Kartano-kotiin jouluksi

Hyvän tontin saaminen saattaa edellyttää lähes urotekoja. Näin ainakin Oulussa, jossa Jaakolan perhe halusi rakentaa uuden talonsa juuri tietylle tontille. Yön yli jonotetulle tontille valmistui jouluksi komea Kastellin Kartano.

Lue tarina »