Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse


Laulaja Eino Grönin yhteistyö Kastellin kanssa alkoi, kun hän löysi Kastellin mallistosta itseään ihastuttavan huvilamallin. Tontti ja asukas itsekin vaativat alkuperäiseen malliin pieniä muutoksia. Kastellin ja arkkitehdin yhteistyönä syntynyt lopputulos nähtiin loma-asuntomessuilla Porin Reposaaressa.


Porin Reposaari on Eino Grönin syntymäpaikka, jossa hän vietti lapsuutensa ja nuoruutensa. – Siihen aikaan Reposaaressa asui vielä noin 2500 henkeä, mutta nykyisin enää reilu 1000 asukasta, laulaja muistelee. Eino Grönin lapsuusaikaan Reposaaressa asui paljon työläisiä, jotka työskentelivät mm. konepajalla, sahalla ja satamassa. Messujen myötä Reposaari on nyt herännyt uuteen kukoistukseen ja siitä on muotoutunut merellisen asumisen keskuspaikka.

Kesät kiivasta keikkailua

Keikkailu ja ympäri Suomen suuntautuvat konserttireissut pitävät Einon edelleen liikkeellä. Talvet hänellä kuluvat nykyisin Floridan auringossa ja kesät Suomessa. – Kun vanhempani vielä elivät, kävin Reposaaressa lähes kuukausittain, mutta nykyisin harvemmin. Toivottavasti nyt käynnit taas tihenevät, Eino toivoo istuessaan uuden mökkinsä terassilla. – Uuden huvilan myötä olen jatkossa ehkä enempi täällä idyllisessä Reposaaressa ja pelailen golfia myös näissä nuoruuden maisemissa, Eino Grön suunnittelee.

Eikka-mökki toiveiden mukaan

Eikka-mökki on moni-ilmeinen loma-asunto, joka on rakennettu laulaja-artistin omien toiveiden mukaan; selkeyttä, avaruutta ja valoisuutta. Juhlavan korkeasta oleskelutilasta on suora yhteys katetulle terassille ja lisäksi hienot näkymät merelle korkeiden ikkunoiden välityksellä. Myös makuuhuoneeseen on saatu merinäkymä kulmaerkkerin ikkunoiden välityksellä. Erkkeri antaa modernia ilmettä myös huvilan julkisivuun. Tilavalla parvella on mukavasti majoitustilaa vieraille.


Terassi on olennainen osa Kastelli-huvilaa! Eikka-mökki istuu Porin Reposaaren merelliseen maisemaan.

Olohuoneen pehmeät sohvat kutsuvat rentoutumaan merimaiseman äärelle myös talvella.


 Ruokailutilan sisustuksessa on käytetty luonnonläheisiä materiaaleja ja sävyjä.
Makuuhuoneessa on näköalaerkkeri korkeine ikkunoineen.


   

Reviiri-huvilamallistoon »
Kaikki asiakastarinat »