Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse


– Jollei omille hermoille anna armoa, niin silloin voi rakentaa itse, mutta jos haluaa säästää niitä, niin silloin ehdottomasti Kastellin Muuttovalmis! Näin opastaa uusia rakentajaperheitä Jari Rautiainen, joka tilasi perheensä uuden muuttovalmiin kodin Kastellin nettikaupasta.

– Kastelli-talon ostaminen netistä oli yhtä helppo kuin  vaikkapa television tilaaminen jostain nettikaupasta. Nettisivuilla on selkeästi kerrottu mitä toimituksen perushintaan kuuluu ja klikkailemalla sisältöjä voi vaihtaa erilaiseksi, Jari opastaa.

Selkeät nettisivut helpottivat valintaa

Rautiaisten talovalinta lähti liikkeelle siitä, että he pitkään lueskelivat eri talovalmistajien nettisivuja ja erilaisia keskustelupalstoja. – Keskustelupalstoja lukiessa pitää olla tietty filtteri päällä koko ajan, koska sinne voi kuka tahansa nimettömänä kirjoittaa mitä tahansa. Siksi Kastellin sivut olivatkin selkeydessään tärkeä tietolähde, josta löytyi helposti vastaukset meitä askarruttaneisiin kysymyksiin. Jarin mielestä on tärkeää, että kaikki hinnat toimituskuluineen ovat esillä, jolloin vertailu on helppoa. – Klikkailemalla sieltä löytyi lisätietoa eri toimitussisällöistä ja niiden vertaileminenkin oli helppoa, Jari kehuu.

 – Se oli siinä!

Rautiaisilla oli oma tontti valmiina ja he etsiskelivät netistä noin 100 neliöisiä taloja, kun sitten eräänä päivänä sattuivat tutustumaan Kastellin 89 neliön nettitalo-malliin. – Oli kuin joku olisi yhtäkkiä laittanut valot päälle ja se oli siinä! Jari kuvailee pariskunnan tuntemuksia.  Totesimme, että turhaanhan me rakennetaan 100 neliön taloa, kun kaikki meille tarpeellinen sopii pienempäänkin neliömäärään. Talon hinta tuntui todella edulliselta ja kaupan päälle luvattiin vielä 3000 euron lahjakortti Smartiaan.  – Lähes saman tien naputtelimme tilauksen sisään ja sen Kastelli vahvisti sitten kirjallisesti. – Se oli ihan kymppi paketti meille, Jari kertoo vaivattomasta kaupanteosta.

Kermakuorrutuksena osaavat timpurit

 Myönteinen ennakko-odotus sai vahvistusta kun Kastellin toimitus ja kirvesmiehet saapuivat Rautiaisten tontille. – Tuntui, että kakku kuorrutettiin kermalla kun tuli semmoiset kaverit pystytystöihin, se oli pelkkää iloa sen jälkeen, Jari kiittelee asentajia.  – Jouni Rantanen, Samuli Leinonen ja Markus Rantanen tekivät loistavaa työtä asennuspäällikkö Kari Haapalan johdolla! Työ sujui ajallaan ja työn jälki oli todella siistiä, siinä ei ollut mitään parsimista. – Nyt jälkikäteen on helppo todeta, että Kastellin laadukkaista materiaaleista saa tyylikkään kodin kun työ tehdään huolellisesti. – Työn jälki ratkaisee lopputuloksen, Jari kiteyttää.

– Ja mikä parasta, niin Kastellin tavalla rakennettaessa muuttovalmis koti on ihan tavallisen perheen saavutettavissa, Jari rohkaisee rakentamisesta haaveilevia.


Kaikki asiakastarinat »