Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse


– Omista toiveista ja unelmista ei kannata tinkiä, vaan on valittava yhteistyökumppani joka voi ne toteuttaa! Taina ja Hannu noudattivat omassa hankkeessaan tätä ohjetta ja asuvat nyt tyytyväisinä Kastellin toimittamassa AIKA-kodissa Tuusulassa.

Etelä-Suomen tonttipula viivytti Hannu Liimataisen ja Taina Karhun rakentamishanketta useamman vuoden ajan. – Täällä on tontteja harvakseltaan jaossa, mutta viimein meilläkin tärppäsi. Sijoituimme varasijalle, mutta saimme mukavan tontin 300 hakijan joukosta, Hannu kertoo rakentamisen alkuvaiheista.

Etureunastaan kapea tontti ja tiukat kaavamääräykset aiheuttivat aluksi päänvaivaa, mutta sitten toiveet alkoivat hahmottua kahteen kerrokseen rakennettavasta kodista. Tyyliltään sen tuli olla selkeä ja moderni.

”Kastelli otti meidät tosissaan”

Hannu Liimatainen kertoo kovasti ihmettelevänsä joidenkin talotehtaiden ja edustajien nihkeää asiakaspalvelua.
– Kun kerroimme toiveistamme ja pyysimme esitteitä, niin niitä luvattiin
lähettää – mutta vieläkään niitä ei ole meille tullut. Kastelli-kauppias Johanna Pösö otti asiamme tosissaan ja kertoi Kastellin uudesta AIKA-mallistosta.
– Saimme esitteet ja ihastuimme AIKA 177 -taloon, jonka koko, tilaratkaisu ja ulkonäkö vastasivat monelta osin ajatuksiamme.

Suunnitteluvaiheen aikana pohjaratkaisuun lisättiin kahden auton katos sekä tekninen tila ja varasto. Myös saunatiloissa tehtiin pieniä muutoksia siten, että takapihan puolelle saatiin takkahuone, josta on suora yhteys terassille. – Yläkertaan asti ulottuva korkea tila ihastutti meitä ja sen säilytimme, vaikka myös yläkerran pohjaratkaisua hieman muutettiin.
– Kaikki haluamamme muutokset olivat Kastellilla mahdollisia ja onnistuivat mukavasti, Hannu kiittelee Kastellin joustavuutta.

Asentajat ammattimiehiä

Erilaisten kaapelointien ja taloverkkoratkaisujen parissa työskentelevä Hannu tunnustaa, että rakentamisesta ei hänellä ollut paljonkaan tietoa kun hankkeeseen lähdettiin. Matkan varrella kokemus karttui ja Kastelli oli siinä hyvä apuna. – Kaikki rakenteet ja materiaalit oli tarkkaan mietitty etukäteen. Kastellin asentajat tekivät tontilla töitä kuukauden ajan ja rakensivat talon ns. valuvaiheeseen. Siitä jatkoivat meidän omat kirvesmiehet, jotka palkkasimme tekemään talon loppuun. – Viimeistelytyöt jäivät itselle ja niissä riittää vielä naputtelemista ainakin alkukesäksi, Hannu suunnittelee.

Hän kehuu Kastellin asentajia ammattimiehiksi, joilta pystyi kysymään sellaisistakin asioista, jotka eivät suoraan kuuluneet talopaketin toimitukseen. – Kokonaisuutena koko hanke on mennyt loistavasti! Kastellin palvelu on ollut laadukasta ja ripeää ja lopputulos on juuri sellainen kuin haaveilimme, Hannu ja Taina kiittelevät yhteistyökumppaneitaan.Aika-koti on ulkopuolelta graafisen selkä ikkunoineen ja ulkoverhouksineen. Taloon lisätiin autokatos, tekninen tila ja varasto.

Nuorekkaan värinen maalipinta tuo ilmettä makuuhuoneeseen.Tyylikkäästi sisustetussa ja valaistussa saunassa on rauhoittava tunnelma.
Pesuhuoneessa on tyylikäs harmaa laatoitus. Seinään on muurattu myös kätevä hylly shampoille ja saippuoille.

Pelit ja netti on osa nykyperheen elämää. Nämä toiminnot on suunniteltu Aika-kodissa keskeiselle paikalle arkitoimintojen yhteyteen.

Yläkerta on kiinnostavalla tavalla liitetty osaksi alakerran avonaista oleskelutilaa. Yksityistä tilaa löytyy yläkerran huoneista.

Aika-kodissa valoisa ja koko talon korkuinen oleskelutila muodostaa ruokailutilan ja keittiön kanssa yhtenäisen kokonaisuuden. Avaraan tilaan on näköyhteys myös yläkerrasta.

Aika-mallistoon »
Kaikki asiakastarinat »