Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastellin Taloposti-lehdessä olemme kertoneet Oulun Lipossa pelanneesta Mika Laatikaisesta, joka Minna-vaimonsa kanssa rakensi Kastelli-talon vuonna 1997. Talon lisäksi Laatikaiset rakensivat Kastelli-huvilan ympärivuotiseen käyttöön vuonna 2006.  Koko Laatikaisen perheen toiveiden mukainen Kastelli-Huvila sai arvoisensa paikan Pudasjärven Valkiaisjärven rantatöyräältä. 

– Aluksi katseltiin eri hirsimökkivalmistajien kataloogeja, kunnes huo­mat­tiin, että Kastellikin tekee vapaa-ajan asuntoja, Mika ja Minna kertovat huvilahankkeensa alkumetreistä.
    Kastellin Huvila -kirjasta löytyi sopiva malli, joka miellytti molempia ja koko perhettä. Rakennusvaiheiden jäl­keen Valkiaisen rantatöyräällä komeilee nyt upouusi, Kastellin Saaristo -mallistosta mukailtu Laatikaisten oma pii­lopirtti.

Luottamus syntyi jo Kastelli-taloa rakentaessa

Huvilan ostopäätös oli helppo tehdä Kastellista saatujen hyvien kokemusten perusteella. Talon rakentamisen aikaan Laatikaiset vakuuttuivat Kastellista ja sen tarjoamista palveluista.
   – Nyt huvilan valmistuttua tyytyväisyys Kastelliin on vain kasvanut, Mika vakuuttaa. Rakentaminen sujui omakotirakentajilta jo rutiinilla. Huvilahanke aloitettiin syksyllä 2005 ja talvilomaa maaliskuussa 2006 vietettiin jo uudessa, täyslämpimässä mökissä.

Huvila on loma-aikojen tukikohta

Minna ja Mika toimivat molemmat opet­tajina, joten pariskunnan yhteinen kesä­lo­ma on vähän tavallista pitempi. Huvilan valmistuttua mökillä aiotaan viettää entistä enemmän vapaa-aikaa ja erityisesti pitkät kesät.
    Uusi loma-asunto antaa oleskeluun hulppeat puitteet, sillä Kastelli-huvilan mukavuudet ovat omakotitalon luokkaa.
    Vaikka huvilalla lomaillaan, niin jou­ti­laana siellä ei malteta oleskella. – Tulevan kesän projektina on ympäristön siivoilu, risusavotta ja pihatyöt. Jatkossa on tar­koi­tus tehdä myös erillinen rantasauna, Mika luettelee kesän urakoitaan.
    Lapset Emilia, Juulia ja Linnea ovat viihtyneet myös mökillä. Huvilalta on mukava tehdä kalastusreissuja lähijärville ja joille. Oulun kotiinkaan huvilalta ei ole kuin  reilun 1,5 tunnin ajomatka.
– Tänne mökille kuitenkin palataan pikaisesti naut­timaan Suomen kauniista ja rauhallisesta luonnosta, vakuuttavat Minna ja Mika yhdessä.Saaristo-huviloiden erikoisuus on ’lasikuisti’. Se laajentaa oleskelutiloja ja tarjoaa laajat näkymät ulos.

Ruokailuun ja oleskeluun on runsaasti ikkunoita ja luonnonvaloa saaristolaishuviloiden hengessä.Yläkerrassa on rauhallista yöpymistilaa ja parvelta avautuvat mielenkiintoiset näkymät. Uusi loma-asunto antaa koko perheen   yhteiseen  oleskeluun hulppeat puitteet.
   
   

Saaristo-mallistoon »
Kaikki asiakastarinat »