Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse


Eero Huttunen ja Aila Korhonen löysivät Kuopion asuntomessualueelta eläkekodin, jossa on tilaa harrastaa ja nauttia ystävistä. Economy 100 on koti eläväisen parin mieleen. Pienillä muutoksilla Economy muuntui oman näköiseksi.

Eero Huttunen ja Aila Korhonen eivät ole jääneet toimettomiksi vaikka virallinen työelämä on takanapäin. Karaoke, moottoripyörät, mopot, matkustelu, golf... Eero luettelee pariskunnan harrastuksia.
– Tästä on helppo lähteä ja tänne on mukava palata, tulevat asukkaat kehuvat uutta asuinpaikkaansa Kuopiossa.

Economyyn ihastuttiin heti

Kun pariskunnan aiempi, 260 neliöinen omakotitalo tuli liian suureksi,  päätettiin hankkia Kuopiosta rivitalo-osake tai pienempi omakotitalo. Sellaista oli kuitenkin Kuopiosta vaikea löytää ja niinpä kuunneltiin sukulaisia ja tuttavia, jotka suosittelivat Kastelli-taloja.

– Economy-ajatus ja talomallisto soveltuu erinomaisesti myös meille suurille 60+ ikäpolville. Eläkkeellä ollessa ei tarvita työhuoneita vaan yöhuoneita, Aila ja Eero naurattavat. – Nyt tilaa löytyy vaikkapa lastenlapsille, kun tulevat käymään ja yöpymään. Karaokelaitteillekin löytyy tilaa, samoin varastotilaa on runsaasti, Aila iloitsee. – Sopivan kokonsa ansiosta tämä on joskus sitten näppärä myydäkin, kun tästä vanhenemme. Talon jälleenmyyntiarvo olikin myös yksi valintaperuste Kastelliin päädyttäessä.

Selkeä sisustus ja ulkonäkö miellyttivät

Economy 100 -talon sisustuksen on suunnitellut sisustussuunittelija Virpi Illman. Hän saakin Eerolta ja Ailalta runsaat kiitokset materiaalivalinnoistaan. Vaaleat sävyt ovat meidän mieleen ja niihin on helppo myöhemmin lisätä tehosteväriä jos niin haluaa, Aila kertoo. Myös Puustellin  Comfort-keittiö ihastutti monipuolisuudellaan ja tyylikkyydellään.

Olohuoneen yhteydessä oleva makuuhuone on tarkoitus messujen jälkeen muuttaa saliksi ja sitä varten siihen asennettiin pariovi valmiiksi.  Kaikki väliovet vaihdettiin myös peilioviksi, jotka sopivat pariskunnan omaan sisustustyyliin.
– Pienillä muutoksilla saimme Economysta oman, persoonallisen eläkekodin, jossa varmasti viihdymme, Aila ja Eero iloitsevat.


Economy sopii eläkeläisillekin, sillä huoneita voi helposti muuntaa tarpeiden mukaan. Taloon valitussa takassa on leivinuuni, joten lämpöä voidaan hyödyntää ruoanlaitossa ja leipomisessa. Keittiön ja Puustelli kalusteiden ulkonäkö ihastutti.

Avarassa aulassa on riittävästi tilaa pukeutumiseen.Pariovilla olohuoneen viereinen makuuhuone voidaan muuttaa esim. saliksi.
Peiliovilla kotiin saatiin omaa persoonallista ilmettä. Makuuhuoneet ovat tilavat.


Economyn saunan ilme on selkeän supisuomalainen.
Economyn oleskelupihalla tilaa vaikkapa kesäkeittiölle, messutalossa tunnelmaa lisäsi myös trendikäs pergola.
Economy-mallistoon »
Kaikki asiakastarinat »