Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse


Nuori autourheilija Janne Tuohino rakensi Kastellin Karelia 109:n Kiiminkiin. ”Rallivauhdilla” suunniteltu hanke toteutui hyvin ja Tuohinon perhe on entistäkin tyytyväisempi päätöksiinsä.

Susanna ja Jannen elämässä on rakentamisen jälkeen riittänyt vauhtia; tyttöystävä Susannasta on tullut rouva Tuohino ja uuden kodin olohuoneessa tepastelee Sara-tyttönen, joka jutuntekohetkellä ottaa 1-vuotiaana ensimmäisiä askeliaan. Jannen ralliharrastuskin on jatkunut menestyksekkäästi ja hänen halunsa ajaa ralliautoilun MM-titteleistä on edelleen kova.

Sisustuksessa suoraviivaista käytännöllisyyttä

Tuohinoiden nuorekkaasti ja modernisti sisustettu koti on viihtyisä. Puolipyöreät erkkeri-ikkunat antavat hienosti valoa ja avaruutta oleskelutiloihin. 
– Jo suunnitteluvaiheessa halusimme sellaisen kodin, jossa olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, Susanna muistelee pohjaratkaisun valintaperusteita. Alkuperäinen suunnitelma on toiminut hyvin ja pohjaratkaisu on saanut viihtyisyydestään kehuja myös perheen tuttavilta. Tuohinot itsekin ovat todella tyytyväisiä ja sanovat käytännöllisten ja selkeiden ratkaisujen sopivan heidän tyyliinsä hienosti.
    Keittiöön valitut Puustellin valkoiset, kiiltäväpintaiset kalusteovet korostavat keittiön modernia ilmettä. Vaaleisiin seinä- ja kalustepintoihin on kivasti yhdistetty tummaa tasoa ja tummanruskea lattia. Kokonaisuus on lämmin,  selkeä ja samalla kodikas. Alakerran saunatilojen lisäksi myös yläkerrassa on omat pesutilat poreammeineen ja suihkuineen.

Maalämpö säästää energiaa

Tuohinot muuttivat uuteen Kastelli-kotiinsa jouluna 2005. Asumisesta ja energiakustannuksista on nyt muutaman vuoden kokemukset ja ne antavat aihetta tyytyväisyyteen. – Maalämpö oli meille oikea ratkaisu. Sen avulla on jo nyt säästetty pitkä penni energiakuluissa, Janne laskeskelee. Lämmitettävää tilaa talossa on 182 neliötä ja lisäksi lämmin autotalli, jossa Janne puuhastelee paljon rallikalustonsa kanssa. Ammatikseen rakentavana rakennusmiehenä Janne osaa arvostaa Kastellin rakenteita ja tavaran laatua. Lopputulokseen Janne ja Susanna ovat tyytyväisiä myös taloudellisessa mielessä:
– Kun itse tehtiin, niin omalla työllä säästettiin aika lailla!Saumaton ja paikallarakennettu Kastelli on energiatehokas. Janne Tuohino on tyytyväinen talonsa pieneen energiankulutukseen. 

Puustellin vaaleat keittiökalusteet  sopivat hyvin ruskeasävyiseen sisustukseen.Karelian kaarierkkerit antavat
mukavasti valoa ja tilaa oleskelutiloihin.
Tyttären pinnasänky sopii reilusti Karelian yläkerran makuuhuoneeseen.

Karelia-mallistoon »
Kaikki asiakastarinat »