Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Markkinoiden laajimman talo- ja huvilamalliston kodit ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien taitavasti suunnittelemia. Myös mallien yksilöllinen muuntelu on helppoa. Kastellin arkkitehtien ja rakentamisjärjestelmän avulla myös omien suunnitelmien toteuttaminen sujuu joustavasti ja edullisesti.

Parasta talo- ja huvilasuunnittelua

Jokaisella perheellä on uudesta kodistaan tai huvilastaan omat ajatuksensa ja toiveensa. Niiden yhdistäminen rakennuspaikan vaatimuksiin ja realistisiin kustannuksiin edellyttää ammattitaitoista suunnittelua. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia. Kastellin arkkitehdit ovat tuhansien kohteiden kokemuksella luoneet markkinoiden toimivimmat talo- ja huvilamallistot, jotka on vuodesta toiseen arvostettu rakentajatutkimuksissa korkeimpaan luokkaan.

 

 

 

 

Kastelli-rakentajana voit edetä kolmella tavalla:

1. Etsi toiveidesi talo- tai huvilamalli

Kastellin monipuolisin talomallisto täyttää useimmin jo sellaisenaan rakentajien yksilöllisimmätkin toiveet. Myös huviloita löytyy runsas valikoima. Arkkitehtien suunnittelemien talojen toimivuus on varmaa, jokainen neliö harkittu ja eri malleissa on erilaisia arkea helpottavia yksityiskohtia.

Tutustu talomalleihin »

 

 

 

 

2. Muuntele yksilölliseksi

Kastellin valmiimmaksi rakentamiin ViittäVailleValmis- ja Muuttovalmis-taloihin on suunniteltu valmiita muunteluratkaisuja, joilla lisäät kotisi yksilöllisyyttä toimivasti ja järkevään hintaan. Peruspakettina toimitettavia talomalleja voit näiden vaihtoehtojen lisäksi muunnella lähes rajattomasti.

Tutustu muuntelupeliin »

 

 

 

 

 

 

3. Toteuta täysin yksilöllisesti

Kastelli tarjoaa järkevimmän vaihtoehdon myös yksilöllistä ja arkkitehtoonisesti näyttävää kotia etsiville perheille. Kastellin aluearkkitehdit ovat pientalosuunnittelun ammattilaisia, joiden avustuksella asumistoiveet löytävät konkreettisen muotonsa. Moni-ilmeisempikin koti on joustavasti ja edullisesti toteutettavissa Kastellin ainutlaatuisella rakentamistavalla. Kysy lisää aluearkkitehtien palveluista Kastelli-kauppiaaltasi!

 

Lue arkkitehtien kommentteja suunnittelusta »