Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

OmaKastelli

OmaKastelli on nykyaikainen digipalvelu Kastelli-talon rakentajille ja Kastelli-talossa asuville. Helppokäyttöisestä palvelusta löydät kattavasti ja nopeasti omaa kotiasi koskevat tärkeät tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

OmaKastelli -digipalvelu on kehitetty huolella asiakkailtamme kerättyjen ideoiden ja henkilökuntamme monipuoliseen osaamiseen nojaten. Uuden palvelun tavoitteena on parantaa entisestään asiakaspalveluamme, ja helpottaa rakentamista sekä asumista.

OmaKastelli on kattavuudeltaan, käytettävyydeltään ja sisällöltään täysin ainutlaatuinen digipalvelu, jonka saa käyttöönsä vain Kastellin asiakas.


Digiote rakentamiseen ja asumiseen

OmaKastelli -digipalvelu mullistaa rakentamisprojektiin ja omakotiasumiseen liittyvän viestinnän ja tiedon taltioinnin. Ota tukeva digiote kodistasi ja unohda paperivuoret, eksyneet sähköpostiviestit, epäselvät aikataulut ja kadonneet maalien värikoodit.

OmaKastelli -digipalvelusta voit rakentamisaikana seurata kotisi valmistumista reaaliajassa, pysyä kartalla työvaiheista ja omista tehtävistäsi sekä mm. hallinnoida tilauksia ja maksueriä. OmaKastelli on avoinna 24/7 ja aina mukanasi. Löydät sieltä vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vaikka keskiyöllä.

Asumisaikana voit seurata OmaKastelli -digipalvelussa mm. omaa veden-, sähkön- ja lämmönkulutustasi, dokumentoida remontteja ja tehtyjä huoltotoimenpiteitä kätevästi suoraan palveluun kännykkäkamerakuvina, teksteinä tai liitetiedostoina. Näin talon tärkeät tiedot tallentuvat yhteen tietopaikkaan.

OmaKastelliin millä tahansa laitteella, mistä vaan

Saat OmaKastelli digipalvelun käyttöösi heti kaupantekohetkellä. Rekisteröityessäsi palveluun voit itse päättää, teetkö tunnukset pelkästään tätä palvelua varten, vai kytketkö palvelun jo olemassa oleviin Facebook- tai Google tunnuksiisi.

Voit  halutessasi kutsua OmaKastelliin myös muita henkilöitä ja rajata pääsyn vain osaan tiedoista. Näin esim. valvojalla on tieto projektin etenemisestä  ja sama dokumentaatio käytössään.

Palvelu toimii kaikilla laitetyypeillä – myös mobiililaitteilla, jolloin kotisi tarpeelliset tiedot ovat aina mukanasi. OmaKastelli on ”vakiovaruste” kaikkiin uusiin Kastelli-taloihin ja saat sen maksutta käyttöösi heti talokaupan yhteydessä. Pääset tutustumaan palveluun ennakkoon Kastelli-kauppiaan kanssa jo ennen talokauppaa.

Reaaliaikainen tieto kotisi valmistusasteesta

Rakentamisprojektisi valmistumista voit seurata palvelun etusivulta, jossa talosi valmistumisaste näkyy selkeänä prosenttilukuna. Viikkokohtaisen projektisuunnitelman ja tehtävälistan perusteella tiedät tarkasti missä vaiheessa kotisi rakentaminen on ja mitä seuraavaksi tapahtuu. OmaKastellista näet omat tehtäväsi ja halutessasi saat niistä muistutuksen. Valmiit tehtävät kuitataan tehdyiksi palvelussa –olipa tekijä sitten Kastelli tai sinä itse. Näin kaikki tietävät missä mennään.

 

 

Oman kotisi digitaalinen tietopankki

OmaKastellissa juuri sinun taloasi koskevat tiedot ovat saatavilla 24/7 siististi digimuotoon tallennettuina yhdestä tietopaikasta. Asiakirjat-osasta löydät valmiiksi tallennettuna suurimman osan oman kotisi tärkeistä dokumenteista eri aihepiireihin luokiteltuina. Näin löydät nopeasti ja helposti vaikkapa viimeisimmän pohjakuvan. Halutessasi voit lisätä palveluun itsellesi tärkeitä asiakirjoja liitetiedostoina tai kuvina.

 

 

 

Viestejä ja henkilökohtaista palvelua

OmaKastelli on viestintäkanava, jolla pidät kätevästi yhteyttä rakennusprojektisi aikana Kastelliin. Helppokäytöisellä käyttöliittymällä voit viestitellä Kastellille ja kaikki käydyt keskustelut arkistoituvat automaattisesti yhteen paikkaan kaikkien nähtäville. Kaikki Kastellin kanssa sopimasi asiat dokumentoidaan myös OmaKastelliin. Palvelun Yhteystiedot-osasta löydät rakennusprojektissasi mukana olevien Kastellin henkilöstön nimet ja yhteystiedot.

 

 

Kännykkäkameralla tiedot talteen suoraan OmaKastelliin

Voit helposti tallentaa mobiililaitteen kameralla myöhemmin tarvittavaa tietoa suoraan OmaKastelliin. Kuvia ei tarvitse erikseen tallentaa tai siirtää laitteesta toiseen, vaan ne tallentuvat suoraan OmaKastelliin. Valokuva on kätevä ja nopea tapa tallentaa kotisi yksityiskohtaisia tietoja ja voit liittää kuvat palvelussa kunkin huoneen omalle huonekortille. Näin tieto esimerkiksi olohuoneen kattolampun kannasta tai lastenhuoneen seinämaalin värikoodi on aina mukanasi kauppareissulla.

 

Tarjouksia ja alennuksia

OmaKastellin kautta pääset hyödyntämään Kastelli-rakentajan tukun tarjoukset ja alennukset. Palvelussa voit selata tukun tarjouksia, tehdä tarjouspyyntöjä ja vahvistaa tilauksia. Näet sieltä myös avoimet tarjouspyyntösi ja reaaliaikaisen tilaushistoriasi.

 

Maksuaikataulu ja muutokset yhdellä silmäyksellä

OmaKastellissa on reaaliaikainen maksujen ja muutosten näkymä. Siitä voit tarkistaa tulevat maksuerät ja sen miten mahdolliset muutokset vaikuttavat hintaan. Näin pysyt helposti kartalla myös rakennusprojektisi raha-asioista.

Sähköinen huoltokirja

OmaKastelli sisältää valmiin omakotitalon sähköisen huoltokirjan, joka helpottaa ja selkeyttää kotisi ylläpitoa vuosien kuluessa. Huoltokirjasta näet kotisi huolto-, ylläpito- ja tarkastustyöt, ja saat halutessasi niistä muistutuksia. Voit myös itse muokata huolto-ohjelmaa OmaKastelli -palvelussa. Säilytä kotisi arvo dokumentoimalla sen ylläpito ja remontit digimuodossa OmaKastelli -palveluun. Voit siirtää OmaKastelli -palvelun halutessasi talon uudelle omistajalle.

Seuraa kulutustasi ja säästä asumiskuluissa

Seuraamalla kulutustasi voit varmistua, että talosi toimii moitteettomasti ja voit säästää asumiskuluissa. OmaKastelli –digipalvelun Kulutus-osaan voit merkitä tiedot kotisi lämmitys-, vesi- ja sähkönkulutuksesta. Palvelu laskee automaattisesti annettujen tietojen perusteella keskimääräisen kuukausi- ja vuosikulutuksen, joita voit sitten helposti vertailla.

Palautteesi on meille tärkeää

Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää asiakaspalveluamme ja siten parantaa asiakkaidemme kokemuksia. Tämä onnistuu vain kuuntelemalla asiakasta. Sitä teemme myös OmaKastellin kautta lähettämällä hankkeen edetessä lyhyitä ja helposti vastattavia kyselyitä. Näiden arvokkaiden vastausten pohjalta sekä haastattelemalla asiakkaita muokkaamme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeita.

OmaKastelli lyhyesti

  • Helppokäyttöinen digipalvelu
  • Toimii kaikilla päätelaitteilla, myös mobiililaitteilla
  • Kertoo kotisi valmistumisasteen selkeänä prosenttilukuna
  • Rakentamisajan dokumentit, aikataulut ja viestintä yhdessä paikassa
  • Kuvien tallennus suoraan palveluun
  • Tiedot maksueristä ja mahdollisten muutosten vaikutuksista hintaan
  • Pääsy Kastelli-rakentajan tukun tarjouksiin ja alennuksiin
  • Oman kodin huolto- ja kulutustiedot sekä materiaalitiedot tallessa
  • Siirrettävissä myöhemmin talon uudelle omistajalle