Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Energiatehokas_Kastelli

Kastelli on energia-asioissa edelläkävijä alallaan. Kastelli-talon energiatehokkuus syntyy monen hyvin suunnitellun ja huolella toteutetun tekijän summana. Näistä Kastelli-taloissa aivan vakiona olevista tekijöistä on rakennettu myös Vantaan Asuntomessutalo, joka palkittiin asuntomessujen energiatehokkaimmaksi ja toimivimmaksi taloksi Motiva Oy:n ja Talotekniikkateollisuus ry:n toimesta.


Talon sijoittaminen tontille

Talon energiatehokkuuteen vaikuttaa merkittävästi auringon ja ilmansuuntien hyödyntäminen. Suurten ikkunoiden sijoittaminen etelään auringon suuntaan ja pienten ikkunoiden pohjoiseen säästää energiaa - on laskettu jopa 5 %:n vaikutus.


Tehokas pohjaratkaisu

Ulkoseinien ja nurkkien määrä, sekä tehokas tilankäyttö vaikuttavat talon energiatehokkuuteen. Hyvä arkkitehtisuunnittelu karsii hukkaneliöt pois.


Lämmöneristävä saumaton rakenne

Kastelli-talon lämpimyys perustuu sen tutkittuun ja huolella toteutettuun ilmatiiviiseen rakenteeseen, joka myös pysyy muuttumattomana. 


Nykyaikaisen talotekniikan hyödyntäminen

Kastelli-talossa hyödynnetään uusinta energiaa säästävää teknologiaa. Automatiikka, led-valot ja energiapihit kodinkoneet pienentävät käyttöenergian kulutusta.


Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Korkealla hyötysuhteella varustettu lämmöntalteenottolaite ottaa poistoilmasta lämmön talteen. Se on yksi keskeinen tekijä, jolla rakennuksen energiatehokkuutta parannetaan.


Sopivin lämmönlähde

Kastelli-talossa on vesikiertoinen lämmitys, johon voidaan liittää aina kulloisenkin rakennuspaikan mukainen energiatehokas lämmönlähde; maalämpö, kaukolämpö jne.


Tutustu tarkemmin Kastelli-talojen tutkitusti energiatehokkaisiin rakenteisiin »