Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastelli Green™

Kaikkiin Kastellin talomalleihin voit nyt valita luonnollisen puukuitueristeen. Kastelli Green™ on aito, ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on luonnonmukaista puuta.

 

Hyvän ilman koti on tehty metsän puusta

Massiivipuisten hirsitalojen mainostama hyvä ja hapekas sisäilma ei ole enää heidän yksioikeutensa. Kastelli tarjoaa valittavaksi aidon puutalon, jonka lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Lisäksi ilmansulku on höyryä läpäisevä; talon rakenne on siten ”hengittävä”. Kastelli Green™ -talojen ilmatiiveys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi.

Luonnollinen puutalo tuntuu mukavalta

Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Oikealla huoneilmankosteudella on suuri merkitys asumisviihtyvyyteen. Puukuitueriste on oikea valinta myös allergiaperheelle, jolle hyvä sisäilmanlaatu on tärkeä asia. Aito puutalo myös sisustetaan mielellään puulla joka tuo viihtyisyyttä asumiseen.

Ekologinen valinta

Puun käyttö hillitsee ilmastonmuutosta. Tonniin puuta on sitoutunut kaksi tonnia ilmakehän hiilidioksidia. Puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko käyttöikänsä ajan. Puukuitueristeen valmistusaikainen ympäristönrasitus on minimoitu käyttämällä kierrätysmateriaalia. Puulla eristetty puutalo on ekoteko.

 

Kastelli Green™ luonnollisesti Ekovillasta

Ekovilla_ylapohjaHengittävä yläpohja Ekovilla-eristeellä

Kastelli Green™ puutalon yläpohjaeriste on puhallettavaa Ekovillaa, joka on Suomen suosituin yläpohjaeriste. Puhallettu eriste täyttää kattoristikoiden välit tiiviisti muodostaen yhtenäisen, lämpimän eristevaipan. Ekovilla-ammattilainen asentaa eristeen ammattitaitoisesti Kastelli Green™ –taloosi.

Eristeen alapuolella on kosteutta ohjaava ilmansulku. Näin koko yläpohja voi osallistua sisäilman kosteuden tasaamiseen luonnon omalla menetelmällä.

 

 

Ekovilla_ulkoseinaHengittävä ulkoseinä Ekovillalevyllä

Kastelli Green™ puutalon ulkoseinät ovat lämmöneristettä ja tuulensuojalevyä myöten puuta. Ilmansulku on kosteutta ohjaava ja se on sijoitettu eristekerrosten väliin, jolloin se pysyy ehyenä esimerkiksi sähkörasioita asennettaessa.

Valitsemalla huoneisiin hyöryä läpäisevät, ”hengittävät” sisäverhousmateriaalit (tapetit, maalit jne.), seinien eristerakenne pääsee parhaiten osallistumaan kodin sisäilman kosteuden tasaamiseen.

 

 

 

Lämmin

– Ekovilla tekee talostasi lämpimän. Ekovillan lämmin tarkoittaa lämpimän asumisen ja elämisen kokonaisuutta, joka tuo hyvinvointia kotiisi, perheellesi ja ympäristölle.

 

Hengittävä

– Talollasi on oma elämä aivan kuten sen asukkaillakin. Elääksemme meidän on hengitettävä. Puukuitu antaa talosi rakenteiden hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteuden vaihteluita luonnon omalla menetelmällä.

Ekologinen

– Ekovilla valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta, esimerkiksi lukemistasi sanomalehdistä. Kun eristät talosi Ekovillalla, talosi sitoo puukuidussa olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä pienentäen osaltaan rakentamisen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

Hyvä elämä

– Lämpö, turvallisuus ja ekologisuus ovat hyvän elämän rakennusaineita, joita Ekovilla pyrkii edistämään omalla toiminnallaan. Ekovilla on tehnyt työtä hyvän elämän rakennusaineiden ja kestävän eristämisen puolesta jo vuosikymmeniä.

 

Ekovilla

Tutustu lisää puukuitueristeen ominaisuuksiin osoitteessa » www.ekovilla.com