Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

aika

Kastelli on talomalliensa suunnittelussa laajimmin huomioinut erilaisissa elämäntilanteissa olevat rakentajaperheet. Talomalleja löytyy laajasti pienistä suuriin, neliöiltään tehokkaista ylellisen väljiin, ja myöskin kustannuksiltaan erilaisiin; superedullisista suoraviivaisista taloista aina monimuotoisiin ‘edustusmalleihin’. Kaikille on kuitenkin yhteistä Kastellin tinkimätön laatu. 


Mitä omakotirakentaminen sitten maksaa?

Muuttovalmis-hinta antaa suhteellisen hyvän käsityksen mitä talon rakentamiseen kaiken kaikkiaan tulee varata rahaa. Muuttovalmis-toimitus kattaa pyöreästi 70–80 % rakentamisen kokonaiskustannuksista. Muita kuluja ovat mm. liittymät, viranomaiskulut, maatyöt ja pihatyöt.

Kastelli-talojen muuttovalmis-hinnat löytyvät näiltä sivuilta talomallien esittelysivuilla. Valitse sivuston vasemmasta yläkulmasta paikkakunta, niin saat talomalleista oikeat hinnat omalle alueellesi rakennettavalle talolle. Miksi paikkakuntaa tarvitaan? Suomi on laaja maa ja myös rakentamisen kustannuksissa on suuria eroja eri puolilla maata.


Esimerkkilaskelma kustannuksista vuokratontilla Keski-Suomen alueella:

Kustannukset Economy 100 m²
Muuttovalmis-toimitus 130 039
Toimituskulut 2 732

Muut kulut:
 
Vuokratontti -
Viranomais- ja valvontakulut, liittymät 13 000
Lämmönlähde, kaukolämpö 5 000
Työmaan yleiskulut,sähkö,vesi,siivous 8 000–15 000
Tontin maarakennustyöt ja maa-ainekset 10 000–25 000
Pihatyöt ja ulkovarusteet 5 000–20 000
Muut kulut yhteensä 41 000–78 000

Kustannusarvio yhteensä

173 771–210 771

HUOM! Muuttovalmishintaan kuuluu vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä. Lämmönlähde valitaan aina rakennuspaikan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, tässä esimerkissä kaukolämpö. Economy-, CityEconomy- ja Verso-malleissa takka ja piippu eivät ole vakiotoimituksessa vaan ovat valittavissa lisävarustelistalta. Esimerkkilaskelman muut kulut perustuvat keskimääräisiin arvioihin ja ne voivat vaihdella paljonkin mm. tontin olosuhteiden ja maapohjan mukaan. Oman kotisi kustannusarvion voit laskea kohtalaisen tarkasti esim. Rakentaja.fi:n  Pikakustannuslaskurilla » 


Kustannustehokkaita malleja

Ensimmäistä kotiaan pienellä budjetilla rakentaville Kastelli on luonut äärimmäisen kustannustehokkaat Verso- ja Economy-mallistot. Hyvällä arkkitehtisuunnittelulla, selkeillä suoraviivaisilla ratkaisuilla ja Verson uusilla innovaatioilla laadukas ja monipuolisesti varusteltu koti voidaan tehdä uskomattoman edullisesti. Uusista Verso-malleista ja laajenevasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisten perheiden tarpeisiin.

 

Monimuotoisia edustusmalleja

Kastelli tarjoaa järkevimmän vaihtoehdon myös yksilöllistä ja arkkitehtoonisesti näyttävämpää kotia etsiville perheille. Moni-ilmeisempikin koti on joustavasti ja edullisesti toteutettavissa Kastellin ainutlaatuisella rakentamistavalla ja ammattilaisten rakentamana.

 

Hyvä hinta/laatu-suhde

Rakentajien mielestä Kastellilla on erinomaisen hyvä hinta/laatusuhde. Kastelli on käytettynäkin haluttu koti, joka pitää hyvin hintansa. Korkealle arvostettuna tuotteena Kastelli on aina hyvä taloudellinen sijoitus.

 

Laadukas Kastelli-koti vuokra-asumisen hinnalla!

Nyt rakentaminen on edullista ja tontteja on hyvin tarjolla. Yhä useamman perheen kannattaakin harkita oman kodin rakentamista, jolloin vuokranmaksun sijasta voi lyhentää omaa asuntovelkaansa.Laske lainalaskureilla mikä olisi oman talolainasi kuukausierä.

OP lainalaskuri »
SAMPO lainalaskuri »
NORDEA lainalaskuri »
AKTIA lainalaskuri »