Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Viittä Vaille Valmis


Viittä Vaille Valmis -toimitussisältö sopii rakentajalle, joka haluaa sisustaa kotinsa tai huvilansa itse, oman makunsa mukaan. Kastelli tekee puolestasi kaikki vaativat vaiheet niin halutessasi: rakentaa talon ulkoapäin valmiiksi, tekee sähkö- ja LVI-asennukset ja rakentaa talon sisäpuolelta siisteille lattia-, katto- ja seinäpinnoille odottamaan sisustamista.
  Kuvassa esitetyt LVIS-laitteet ja -kalusteet Kastelli asentaa sisustuksen valmistuttua.


Muuttovalmis -mallitKaikki Muuttovalmis- mallit myös Viittä Vaille Valmiina

Viittä Vaille Valmis -toimituksen voit valita niihin Kastellin talomalleihin, jotka on saatavana myös Muuttovalmiina. Valmista talomallia voit muunnella yksilölliseksi kodin eri tilojen osalta. Voit myös muunnella ovia ja ikkunoita tai lisätä autokatoksen talon päätyyn samoin kuin Muuttovalmistoimituksessa. Suosituimmat huvilamallitkin ovat saatavana Viittä Vaille Valmiina.


Ulkopuolelta MuuttovalmisUlkopuolelta Muuttovalmiiksi rakennettu!

Viittä Vaille Valmiiksi rakennetussa talossa tai huvilassa on Muuttovalmiin tapaan kaikki vaativat rakenteet valmiiksi tehtyinä ja koko talotekniikka (lämmitysjärjestelmä, vesijohdot ja viemärit hanoineen ja wc-pyttyineen, ilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenottoineen ja sähköjärjestelmä kiintovalaisimineen) asennettuna. Ulkoapäin talo on yhtä valmis kuin Muuttovalmis.


Oma sisustusSisusta mieleiseksi ja säästä rahaa

Muuttovalmis-toimituksesta poiketen Viittä Vaille Valmiista puuttuu sisustusvaiheet, joilla luot kotisi tai huvilasi sisäilmeestä omasi: seinäpinnat, lattiapinnat, kiintokalusteet ja kodinkoneet, väliovet ja listoitukset. Viittä Vaille Valmis on helppo ja mukava sisustaa selkeille levypinnoille ja tasaiselle betonilattialle.  Hinnaltaan Viittä Vaille Valmis on edullinen ja halutessasi voit panostaa enemmän sinulle tärkeään sisustamiseen. Sisustamisessa voit myös säästää tekemällä sen itse tai hyödyntämällä talkooapua. Viittä Vaille Valmiin sisältöä voit muokata laajasti. Mikäli haluat vaikka levyttääkin itse tai talkoovoimin säästäen rahaa, on sekin mahdollista. Kauppiaamme kertoo mielellään runsaista vaihtoehdoista valita se oma Viittä Vaille Valmis ja hinta muodostuu sen mukaan.

Korkeatasoinen talotekniikka valmiiksi asennettuna

Asiakkaan toteuttamien sisustustöiden jälkeen Kastellin sähkö- ja LVI-asentajat huolehtivat talotekniikan asennuksesta lopputarkastukseen saakka. Kaikki vesi- ja sähkökalusteet, katkaisimet, hanat, jne kuuluvat toimitukseen ja ne asennetaan paikoilleen. Ilmanvaihtolaitteet venttiileineen asennetaan paikalleen. Myös altaat ja keskuspölynimuri asennuksineen asennetaan paikalleen, mikäli ne kuuluvat toimitukseen.


HuvilaErinomainen vaihtoehto huvilan rakentajalle

Viittä Vaille Valmiiksi rakennettu huvila helpottaa tuntuvasti rakennusprojektia, etenkin jos huvilatonttisi sijaitsee etäällä kodistasi esim. tunturissa tai saaristossa. Viittä Vaille Valmis -huvila on rakenteellisesti ja ulkoapäin Muuttovalmis-valmiudessa, halutessasi vain sisäpinnat odottavat siisteinä pinnoittamistaan. Kastelli tekee perustukset ja rakentaa huvilasi laadukkaasti paikanpäällä laajimmillaan sisäpuolen levypinnoille asti. Kastelli tekee kaikki sähkö- ja LVI-työt, asentaa lämmityksen ja koneellisen ilmanvaihdon sekä viimeiset kalustukset tekemiesi sisustustöiden jälkeen. Viittä Vaille Valmis –toimitus onkin helppoudellaan ja edullisuudellaan noussut huvilarakentajien suosioon!


Viittä Vaille Valmis mahdollistaa omien sisustushaaveiden toteuttamisen

Sisusta ja kalusta mieleisillä tapeteilla, laatoilla, maaleilla, paneeleilla tai trendikkäillä sisustustiilillä. Kaikki kotisi sisustustarvikkeet voit hankkia mittatarkasti Kastelli-rakentajan Tukusta. Voit hankkia sisustuksia myös Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustusvaihtoehdoista, esimerkiksi Puustellin laadukkailla kalusteilla luot harmonisen ilmeen keittiöön helposti.

Luo pesuhuoneeseen ja saunaan ihan oma tunnelma! Sisusta Kastelli-Huvila makusi mukaan!