Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastelli tarjoaa oman kodin ja huvilan yksilölliseen sisustamiseen laajimmat mahdollisuudet. Peruspaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja voi ideoida ja toteuttaa oman sisustuksen täysin vapaasti, hyödyntäen myös Rakentajan Tukun ja Puustellin valikoimia.

PesuhuoneToteuta omat sisustusideasi

Peruspaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja pääsee käyttämään luovuuttaan ja osaamistaan sisustustöissä. Voit toteuttaa oman sisustuksesi omien ideoittesi mukaan täysin vapaasti: sisustitpa kaakeleilla, sisustustiilillä, paneeleilla, laminaateilla, parketeilla, tapeteilla tai makusi mukaan sävytetyillä maaleilla.


SaunaHanki laadukkaat sisustustuotteet Rakentajan Tukusta

Kastelli-rakentajan Tukun valikoimat ovat edullisesti käytettävissä niin Kastellin talo- kuin huvilarakentajille.PuustelliPuustellilta laadukkaat kalusteet koko kotiin

Kodin ja huvilan kiintokalustehankinnoissa kannattaa luottaa laadustaan kiiteltyyn Puustelli-brändiin. Puustellin koko laaja keittiö- ja kiintokalustemallisto on käytössäsi.Valikoimista on laajasti valittavissa mieleiset ovivärit, vetimet ja tasot koko kotiin.

Voit helpottaa suunnittelutyötäsi hankkimalla kalusteet Muuttovalmiin Kastellin Collection-sisustusvaihtoehdoista, jolloin Puustelli-kalustekokoonpano on ammattilaisen valmiiksi suunnittelema.


Hanki ammattilaisen suunnittelemia Collection-sisustuksia

Käytössäsi on myös Muuttovalmiin Kastellin upeat Collection- sisustuskokonaisuudet, joista on helppo valita oman näköinen ja varmasti tyylikäs sisustus omaan kotiin tai huvilaan. Valikoima koostuu laadukkaista ammattilaisen valitsemista sisustusmateriaaleista; laatat, parketit ja laminaatit, takat, väliovet, jne.


SisustaminenSäästä rahaa tekemällä itse

Kastellin Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat rakentaa ja sisustaa omatoimisesti ja säästää rahaa tekemällä työvaiheita itse tai käyttämällä talkooapua. Peruspaketti ja Viittä Vaille Valmis mahdollistaa myös työvaiheiden teettämisen omilla rakentamisen ja sisustamisen ammattiurakoitsijoilla.

 

 

 

 


Oma sisustus

Talopaketin ja Viittä Vaille Valmiin ostaja voi ideoida ja toteuttaa oman sisustuksen täysin vapaasti, hyödyntäen esimerkiksi Rakentajan Tukun ja Puustellin valikoimia.

Olohuone