Sulje

Tervetuloa Kastellin sivustolle!

Valitse rakennuspaikka saadaksesi paikkakuntakohtaiset hintatiedot.

Voit vaihtaa rakennuspaikkaa myöhemmin klikkaamalla ylävalikon "Paikkakunta"-painiketta.

Hauskoja hetkiä sivuillamme!

Location select intro

Näytä hinnat ja toimitusehdot paikkakunnalle:

Valitse

Kastellilla haluamme auttaa sinua löytämään oman tyylisesi kodin tai huvilan erilaisten mallistojemme avulla. Mallistoja on kymmeniä ja jokainen edustaa omaa tyyliään perinteisestä moderniin. Mallistojen nimet antavat suuntaa tyylistä. 2-kerrostaloja on useissa mallistoissa, rinnetalot löytyvät Rinne-mallistosta.  

 

Valitsemasi talomallin ulkonäköä voit vielä räätälöidä muuttamalla ulkoverhouksen juuri omasi tyyliseksi. Olemme suunnitellut 10 erilaista ulkoverhouskokonaisuutta, joissa ovi-, ikkuna-, nurkka- ja seinäverhous muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Valitse mieleisin ja kokeile siihen myös erilaisia ulko-ovia, näet miten eri yhdistelmillä saat persoonallisuutta uuteen Kastelli-kotiisi. 

-
-
-

Ulkoverhoustyylit

CityEconomy Economy Herraskartano Hoviherra Kartano Kotikartano Moderni Nostalgia Raatiherra Uuskartano

Vakio-ovet

K10 K30 K40 K45 K50 K60 A10 A16W

Erikoisovet

 FE-107 FE-8 Proteus Halti Rakka Minoris Ofelia

Eikä tässä vielä kaikki

Kaavamääräykset saattavat sanella kotisi kattomuodon ja kattokaltevuuden. Kastellin mallistoista löydät valmiina erilaisia kattoratkaisuja ja jos juuri oikeanlaista ei löydy, teemme sellaisen. Siispä, ihastu vapaasti löytämäsi mieluisaan talomallin ja sen tiloihin, kattokin muuntuu toiveesi täyttäväksi, esimerkiksi tavallisesta harjakatosta citykatoksi. Ja myös katemateriaalin voit valita, vaihtoehtoina ovat yleisimmät tiili ja pelti useilla erilaisilla profiileilla ja väreillä. 

 

 

Kun unelmiesi kodin ulkoseinä pitää olla persoonallista leveämpää lautaa tai puun sijasta tiiltä tai rapattua pintaa, täyttyy tämäkin toiveesi tyylikkäästi uudessa Kastelli-kodissasi. Vieläpä hyvin, sillä Kastelli-rakenteessa on aina ulkoverhouksen takana riittävä tuuletustila, jolloin ulkoseinä pysyy hyvänä olipa se mitä materiaalia tahansa.

 


Myös ikkunoita muuttamalla voit personoida kotisi ulkoilmettä ja asumismukavuutta samalla. Jo pienellä ikkunan korkeuden muutoksella saat yllättävan ison muutoksen aikaan. Myös ikkunoiden väriä muuttamalla muutat kotisi ilmettä. Voit vaihtaa valkoisen perusvärin tilalle esimerkiksi harmaan eri sävyjä. Kysy eri vaihtoehdoista Kastelli-kauppiaaltasi.