Melo kajakilla kotiunelmaa kohti!

Tilaa uutiskirje ja voita laadukas ilmatäytteinen Kastelli-kajakki tai leppoisat rantatuolit omaksesi

Siintääkö haaveissa itselle tehty, kompromissiton koti? Liittymällä uutiskirjeen postituslistalle varmistat, että kuulet ajankohtaiset ilouutiset Kastellin kodeista etunenässä – taloesittelyjä, vinkkejä ja kodin hankkijan etuja unohtamatta.

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tältä sivulta kampanja-aikana tilanneiden kesken 3 kpl ilmatäytteisiä, yhden melottavia Kastelli-kajakkeja. Kajakin arvo on 575 €. Lisäksi arvomme 5 kpl kahden kokoontaitettavan aurinkotuolin settejä. Yhden aurinkotuolin arvo on 89 € (kahden tuolin setti yht. 178 €).

Osallistumisaika on 2.5.–15.6.2023.

Täytä ja lähetä alla oleva uutiskirjeen tilauslomake ja olet mukana palkintojen arvonnassa. Jos onnetar suosii, pääset nauttimaan kesästä ja ideoimaan unelmiesi kodin tulevaa sisustusta kajakilla meloen. Ilmoitamme voittajille arpaonnesta henkilökohtaisesti.

Voit osallistua palkintojen arvontaan myös Kastellin Instagram– ja Kastellin Facebook-tileillä.

Helppo meloa, vaikea saada kaatumaan

Kastellin ilmatäytteinen, yhden istuttava kajakki on valmistettu kulutusta kestävästä ja vahvasta PVC-materiaalista. Kajakin pohja on poikkeuksellisen tukevaa ja jäykkää dropstitch-materiaalia, jota käytetään suuren paineen kestonsa vuoksi myös SUP-laudoissa. Sen ansiosta kajakki on jämäkkä ja helposti melottava.

 • Mitat: 300 x 100 x 30 cm
 • Helppo säilyttää ja kuljettaa mukana tulevassa repussa
 • Nopeasti valmis vesille
 • Pohjaosassa vahva ja kestävä dropstitch-materiaali
 • Sivuponttoonit vahvaa PVC:tä
 • Yhden melottava malli
 • Tarpeeksi kantavuutta ja tilaa myös kassille, eväille ja muille retkitarvikkeille
 • Kantavuus enintään 180 kg
 • Vakiona paikka ongelle

Valitse turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle

Vakavarainen, luotettava ja toimitusvarma talokumppani on nyt tärkeämpi asia kodin rakennuttajille kuin kenties koskaan. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäen, että toiveidesi mukaan räätälöity kotitalo valmistuu varmasti ja juuri kuten pitääkin.

Saat myös edelläkävijän elämää helpottavat ratkaisut uuteen kotiisi

Esimerkiksi älykäs Kastelli Energiafiksu™ -energiaratkaisu minimoi kodin ostoenergian tarpeen, kun talosi säästää ja tuottaa energiaa puolestasi.

Laadusta ja luotettavuudesta kertoo paljon sekin, että Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet paalupaikkaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo huikean 29 vuoden ajan.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajantutkimus 2022/23 RV.

Osallistu arvontaan, tilaa uutiskirje tästä:

 • Kurkkaa arvonnan säännöt ja ehdot täältä ennen lähetystä.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi