Suppaillen kesää ja kotiunelmaa kohti!

Tilaa Kastellin uutiskirje ja voit voittaa SUP-laudan omaksesi.

Siintääkö haaveissa oma koti ilman kompromisseja? Liittymällä uutiskirjeen postituslistalle varmistat, että kuulet ajankohtaiset ilouutiset Kastellin kodeista etunenässä – taloesittelyjä, vinkkejä ja kodin hankkijan etuja unohtamatta.

Arvomme 3 kpl SUP-lautoja kaikkien uutiskirjeen tältä sivulta kampanja-aikana 10.6.–18.7.2021 tilanneiden kesken. SUP-laudan arvo on 590 €. 

Täytä ja lähetä alla oleva tilauslomake, ja olet mukana arvonnassa. Jos onnetar suosii, pääset nauttimaan kesästä ja ideoimaan unelmiesi kodin tulevaa sisustusta SUP-laudalla meloen. Ilmoitamme voittajille arpaonnesta henkilökohtaisesti.

Miksi Kastelli on turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle?

Viihtyisä ja terveellinen omakotitalo on halutumpi – ja luotettava sekä vakavarainen talokumppani tärkeämpi asia – kuin koskaan. Meidän kastellilaisten kanssa voit olla huoletta tietäen, että haaveidenne koti valmistuu juuri kuten pitääkin ja sellaisena kuin haluatte aina muuttovalmiiksi asti. Palvelu on meille sydämen asia.

Kastellin laadusta ja luotettavuudesta kertoo paljon sekin, että olemme tutkitusti Suomen arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Olemme pitäneet paalupaikkaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo huikean 27 vuoden ajan.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajantutkimus 2020/21 RV.

Osallistu arvontaan, tilaa uutiskirje tästä:

Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitokset osallistujille!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi