Lahjakortin arvonnan ohjeet:

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:
Kastelli-talot Oy
Postiosoite: PL 455, 90101 Oulu
Puhelin: 010 277 6600
Sähköposti: info(at)kastelli.fi

2. Arvonta

Arvonnassa arvotaan 1 kpl MIA design sisustusverkkokaupan lahjakortteja. Arvo 200 e, ei voida muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Voittaja arvotaan 25.1.2018 ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheelliset yhteystiedot.

Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

  • Arvontaan eivät saa osallistua Kastellin työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.
  • Arvontaan saa osallistua ainoastaan omilla yhteystiedoillaan.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 16.1. – 25.1.2018 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä Kastellin Facebookissa kommentoimalla, mikä Kastelli LEVEL-malliston taloista on itselle mieluisin. Kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.kastelli.fi kautta.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kastelli-talot Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kastellin asiakasrekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti.

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kastelli-talot Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.