Tilaa Kastellin uutiskirje ja voit voittaa pizzauunin!

Siintääkö haaveissa oma koti ilman kompromisseja? Liittymällä uutiskirjeen postituslistalle varmistat, että kuulet ajankohtaiset ilouutiset Kastellin kodeista etunenässä – taloesittelyjä, vinkkejä ja kodin hankkijan etuja unohtamatta.

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tältä sivulta kampanja-aikana 23.6.–14.8.2022 tilanneiden kesken yhden (1) Mustang Vomero 16 -pizzauunin. Pizzauunin arvo on 315 €.

Täytä ja lähetä alla oleva tilauslomake, ja olet mukana arvonnassa. Jos onnetar suosii, pääset nauttimaan kesästä ja ideoimaan unelmiesi kodin tulevaa sisustusta höyryävän kuuman herkkupizzan kanssa. Ilmoitamme voittajille arpaonnesta henkilökohtaisesti.

Miksi Kastelli on turvallinen kumppani elämäsi hienoimmalle kotimatkalle?

Viihtyisä ja terveellinen omakotitalo on halutumpi – ja luotettava sekä vakavarainen talokumppani tärkeämpi asia – kuin koskaan. Meidän kastellilaisten kanssa voit olla huoletta tietäen, että haaveidenne koti valmistuu juuri kuten pitääkin ja sellaisena kuin haluatte aina muuttovalmiiksi asti. Palvelu on meille sydämen asia.

Kastellin laadusta ja luotettavuudesta kertoo paljon sekin, että olemme tutkitusti Suomen arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Olemme pitäneet paalupaikkaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo huikean 28 vuoden ajan.

Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajantutkimus 2021/22 SV JA 2021/22 RV.

Osallistu arvontaan, tilaa uutiskirje tästä:

  • Kurkkaa arvonnan säännöt ja ehdot täältä ennen lähetystä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi