Arvonnan säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä: Kastelli-talot Oy (jäljempänä ”Kastelli”)

Kastelli-talot Oy
PL 455, 90101 Oulu
Y-tunnus 2821066-7

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Osallistuminen

Arvontaan osallistuminen tapahtuu tilaamalla Kastellin maksuton uutiskirje Kastellin kesäkampanjasivun kautta, verkko-osoitteessa: https://www.kastelli.fi/fi/kampanjat/messuarvonta/

Osallistumisaika on 23.6.–14.8.2022.

Osallistuja vastaa siitä, että hänen antamansa yhteystiedot ovat oikein sekä voimassa palkinnon luovutuksen ajankohtana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Voittaja arvotaan, eikä voitto perustu suoritukseen, kuten osallistujan antamaan vastaukseen.

Palkinto

Kampanja-aikana uutiskirjeen kampanjasivujen kautta tilanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka palkintoina on yksi (1) Mustang Vomero 16 -pizzauuni. Pizzauunin arvo on 315 €.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Kastellin henkilöstöä perheineen ja tämän arvonnan kanssa tekemisissä olleiden kumppaneiden työntekijöitä perheineen.

Voittajien arvonta ja palkinnon luovutus

Arvonnan järjestäjä suorittaa arvonnan Kastellin tiloissa viimeistään 7 arkipäivän kuluessa osallistumisajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnon lunastamisesta sovitaan tarkemmin voitosta ilmoittamisen yhteydessä. 

Kastelli sitoutuu suorittamaan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron sekä vastaa palkinnon toimituskuluista voittajille Suomen sisällä. 

Palkintoon liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa toiseksi palkinnoksi, rahaksi tai luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle. 

Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kohtuullisin toimenpitein kuukauden sisällä ensimmäisestä tavoitusyrityksestä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. 

Osallistujien tietojen käyttö

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistujaan voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse. Kampanjaan osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn Kastellin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää Kastellin tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

Kampanjaan osallistuneiden ja uutiskirjeen tilanneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kampanjaan osallistuneiden sähköpostiosoitteeseen lähetetään Kastellin uutiskirje, joka sisältää ajankohtaista tietoa mm. Kastellin tapahtumista, uutuuksista, kodinhankkijan eduista ja mallistouutuuksista.

Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisesta Kastellin lähettämästä uutiskirjeestä löytyvän peruutuslinkin kautta, tai ottamalla yhteyttä Kastelliin verkkosivujen yhteydenottolomakkeella osoitteessa https://www.kastelli.fi/fi/ota-yhteytta/yhteydenottolomake/

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen etunimeä ja paikkakuntaa arvontaan liittyvässä tiedotuksessa Kastellin kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta, sillä edellytyksellä, että voittajan henkilöys ei ole suoraan tunnistettavissa tietojen perusteella.

Arvonnan järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuihin ehtoihin sekä palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä, keskeyttää arvonta tai muuttaa arvontaa ilman erityistä ilmoitusta koko kampanjan voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi