Kodin suunnittelu ja ostaminen kotisohvalta käsin onnistuu nyt myös isomman perheen tarpeisiin

Osta talo verkosta -palvelumme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkaamme ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.

Päätimme toteuttaa asiakkaidemme toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten laajensimme verkkopalvelussamme saatavilla olevaa mallistoamme nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu.

– Asiakkaamme ovat toivoneet kovasti uutta isompaa talomallia, joka mahdollistaisi useamman makuuhuoneen, toimitusjohtaja Jukka Vaaramo kertoo. Hän jatkaa, että 100–120-neliöiset omakotitalot ovat tällä hetkellä kaikkein kysytyimpiä, joten Play 120 vastaa hyvin nykyperheiden tarpeisiin.

Oman kodin suunnittelu on hauskaa kuin pelaaminen

Moni mieltää talon suunnittelun ja ostamisen hankalaksi. Play-talon suunnittelu verkkopalvelussa on kuitenkin kuin hauska peli. Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat ovat tehneet palveluun valmiiksi ajanmukaisia vaihtoehtoja, joista asiakas voi valita haluamiensa huoneiden, sisustusratkaisujen ja lisävarusteiden yhdistelmät.

Asiakkaamme ovat toivoneet kovasti uutta isompaa talomallia, joka mahdollistaisi useamman makuuhuoneen.

Jukka Vaaramo, toimitusjohtaja

Huonealan voi käyttää esimerkiksi oman valinnan mukaan joko saunaan ja tilavaan vaatehuoneeseen. Lisäksi valittavissa on muun muassa autotallin ja terassin. Omien ideoiden toimivuutta on helppoa testata ja nähdä tekemiensä valintojen vaikutukset talopaketin hintaan.

Kun oma talosuunnitelma on valmis, siitä voi lähettää alustavan tilauksen meille. Alustava tilaus ei vielä sido mihinkään. Kun kauppiaamme ottaa yhteyttä, hänen kanssaan käydään läpi sekä tonttiasiat että talosuunnitelma. Jos asiakas haluaa edetä talohankkeessa, kauppa on näin helposti valmis.

Miksi kodin hankinta verkosta säästää euroja?

Verkosta ostaminen on ehdottomasti edullisin tapa rakentaa muuttovalmis talo. Muuttovalmis toimitus on niin sanottu avaimet käteen -paketti, jossa asiakkaan vastuulle ei jää rakennustöitä. Play-talo on saatavissa vain muuttovalmiina ratkaisuna.

Verkko-ostamisessa asiakkaan itse tekemä suunnittelutyö säästää ammattilaisen suunnitteluaikaa ja digitaalinen talosuunnitelma etenee tilauksesta toimitukseen virtaviivaisesti. Omaa Play-taloa voi toki räätälöidä, mutta valintojen vaihtoehdot ovat vakioidut tiettyihin raameihin. Näin Play-talo voi parhaimmillaan olla merkittävästi edullisempi, kuin mitä saman kokoluokan Kastellin edullisin talomalli olisi perinteisesti ostettuna.

Säästöä voi syntyä myös siitä, että suunnittelutyökalu auttaa asiakasta hahmottamaan, mistä osatekijöistä talon hinta muodostuu, ja missä on itse valmis säästämään.

Vaikka Play-mallisto ei olisikaan mieluisin vaihtoehto juuri sinulle, suunnittelutyökalun käyttö auttaa unelmien talon ideoinnissa ja hinnan hahmottamisessa. Osta talo verkosta -työkalua kannattaa siis kokeilla, vaikka et varsinaisesti suunnittelisi talon ostamista verkosta, ainakaan juuri nyt!

Suunnittele oma Play-kotisi!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi