Asentajia /asennusryhmiä jatkuva haku, Etelä-Suomi

Haemme osaavia asentajia eri työvaiheisiin, kuten elementti- ja runkoasentajia, kirvesmies-/asennusryhmiä sekä hirsirunkoasentajia Hämeen, Uudenmaan sekä Lappeenrannan alueelle. Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut, suurelementti tai hirsirakentaminen.

Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, järjestelmällistä ja siistiä työtapaa sekä työturvallisuusmääräysten noudattamista. Omaat positiivisen asenteen ja asiakaspalvelutaidot, sinulta löytyy ammattiosaamista ja yrittäjyyttä.

Tarjoamme töitä markkinajohtajan laadukkaan tuotteen parissa, hyvin johdetut työmaat ja hyvin tehdylle työlle luotettavan maksajan.

Miksi tulisit meille?

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen.

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Katso alta tarkemmat tiedot alueittain ja ota yhteyttä!

Häme

Työpäällikkö Mika Kivelä, p.050 473 8689 , mika.kivela@kastelli.fi

Uusimaa

Työpäällikkö Tuomas Koski, p. 046 851 0290, tuomas.koski@kastelli.fi

Lappeenranta

Työpäällikkö Mika Tapio, p. 0400 693 203, mika.tapio@kastelli.fi

Viimeinen hakupäivä: 31.12.2022.


Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 563 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.


Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi