Asentajia /asennusryhmiä jatkuva haku, Kajaani

Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut tai suurelementti. Haemme jatkuvasti osaavia asentajia eri työvaiheisiin, kuten elementti- ja runkoasentajia, kirvesmies-/asennusryhmiä sekä sisustusvaiheeseen monipuolisia osaajia.

Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, järjestelmällistä ja siistiä työtapaa sekä työturvallisuusmääräysten noudattamista. Omaat positiivisen asenteen ja asiakaspalvelutaidot, sinulta löytyy ammattiosaamista ja yrittäjyyttä.

Tarjoamme töitä markkinajohtajan laadukkaan tuotteen parissa, hyvin johdetut työmaat ja hyvin tehdylle työlle luotettavan maksajan.

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi jari.mutanen@kastelli.fi. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. Lisää tietoa tehtävistä antaa työpäällikkö Jari Mutanen, p. 046 850 6960. Viimeinen hakupäivä: 31.12.2022.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi