Asentajia /asennusryhmiä jatkuva haku, Oulu

Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut, suurelementti tai hirsirakentamista. Haemme jatkuvasti osaavia asentajia eri työvaiheisiin, kuten elementti- ja runkoasentajia, kirvesmies-/asennusryhmiä sekä sisustusvaiheeseen monipuolisia osaajia.

Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, järjestelmällistä ja siistiä työtapaa sekä työturvallisuusmääräysten noudattamista. Omaat positiivisen asenteen ja asiakaspalvelutaidot, sinulta löytyy ammattiosaamista ja toimit yrittäjäpohjalta.

Tarjoamme töitä markkinajohtajan laadukkaan tuotteen parissa. Tarjoamme hyvin johdetut työmaat ja tehdylle työlle luotettavan maksajan.

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi timo.kuusisto@kastelli.fi. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän. Lisää tietoa tehtävistä antaa työpäällikkö Timo Kuusisto, p. 0400 181 811. Viimeinen hakupäivä: 31.12.2022.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi