Kastelli on Suomen ostetuin talomerkki. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen sekä kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle.

Kastelli-talot tunnetaan korkeasta laadustaan, joka perustuu huolella mietittyyn rakentamisen ketjuun. Kuuntelemme ihmisten unelmia toimivista kodeista ja toteutamme asiakkaidemme toiveet tekemällä haaveista totta. Asiakkaamme päätyvät Kastellin talopakettiin laajan malliston, toimivien tilaratkaisujen ja hyvän hinta-laatusuhteen ansiosta. Myös yksilöllinen suunnittelupalvelu, hyvät rakentamispalvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät ostopäätöksestä helppoa.

Asiakasneuvoja (Oulu)

Etsimme nyt reipasta ja innokasta uutta asiakasneuvojaa asiakaspalvelutiimiimme päätoimistollemme Ouluun. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on aluksi määräaikainen. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä otetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaidemme parissa. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Aika ajoin kiireisetkin päivät vaativat rautaisia hermoja ja hyvää paineensietokykyä. Tehtäväsi edellyttävät luonnollisesti myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimistosihteeri (Oulu)

Haemme lisäksi näppärää ja reipasta toimistosihteeriä asiakaspalvelun avuksi kiireiseen kesäsesonkiin, tehtävä on aluksi määräaikainen. Kokemus alalta ei ole välttämätön vaan reipasotteinen aikaansaava asenne ratkaisee.

Molemmissa tehtävissä tulet työskentelemään osana rentoa ja mukavaa asiakaspalvelutiimiämme.

Mitä me tarjoamme

Kastelli kuuluu perheyhtiö Harjavalta-konserniin yhdessä Puustelli Group Oy:n ja Lapti Group Oy:n kanssa. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti ja säilyä pientalorakentamisen ykkösmerkkinä myös tulevaisuudessa. Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja vaikuttaa kehitykseesi. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme ydin, ja hyvän työympäristön takaaminen on meille tärkeää.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluvastaava Jaana Mikkola: jaana.mikkola@kastelli.fi. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi Jaanalle 31.3.2020 mennessä. Työt alkavat heti, kun löydämme sopivat tekijät.