Asiakasneuvoja Ouluun

Asiakasneuvoja Ouluun

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja.

Etsimme nyt reipasta ja innokasta uutta asiakasneuvojaa asiakaspalvelutiimiimme päätoimistollemme Ouluun. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on aluksi määräaikainen. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä otetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Sinun roolisi

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaidemme parissa osana rentoa ja mukavaa asiakaspalvelutiimiämme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Aika ajoin kiireisetkin päivät vaativat rautaisia hermoja ja hyvää paineensietokykyä. Asiakasneuvojan tehtävät edellyttää eri sovellusten nopeaa omaksumista sekä luonnollisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö: veli-matti.kurtti@kastelli.fi. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi Veli-Matille 30.9.2021 mennessä. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Elämäsi koti ilman kompromisseja – siksi Kastelli.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi