Haemme arkkitehtisuunnittelijaa

Edellytämme kokemusta puurunkoisten pientalojen pääkuvasuunnittelusta. Kokemus pääkaupunkiseudulle suunnittelusta sekä Vertex-ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Koulutukseltasi olet arkkitehti tai rakennusarkkitehti.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, mutta suhtaudumme etätyöhön joustavasti ja työskentely nykyisestä asuinpaikastasikin on mahdollista. Voit olla myös alan yrittäjä. Tarjoamme koulutuksen tehtävään, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen sekä menestyvän markkinajohtajan edut.

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.5.2021 mennessä antti.kokko@kastelli.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Antti Kokko, p. 040 861 5882 (tavoitettavissa 3.5.2021 alkaen).

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi