Hankekehittäjä Varsinais-Suomeen

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa olemme pitäneet kärkisijaa jo vuodesta 1994 lähtien, mistä olemme hyvin ylpeitä. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka tunnetuimmat yritykset ovat Kastellin lisäksi Rakennusliike Lapti sekä Puustelli. Kokemus ja intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme päivittäin. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia – tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme!

Haemme hankekehittäjää Varsinais-Suomen alueelle tukemaan Easyin-liiketoimintamme kasvua. Easyin-kodit ovat perustajaurakoituja koteja, jotka ovat asunto-osakeyhtiömuotoisia pientalokotiyhteisöjä. Niissä yhdistyvät kaupungin läheisyys, ympäristön vehreys, asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen laatu sekä yksityisyys. Hankekehittäjän roolissa varmistat riittävän tonttivarannon Easyin-aluerakentamiskohteita varten.

Roolissasi olet ykköspaikalla kasvattamassa ja kehittämässä Easyin-liiketoimintaamme Varsinais-Suomessa. Tavoitteenamme on tuplata Easyin-liiketoimintamme kasvu seuraavan kolmen vuoden aikana, ja hankekehittäjänä olet tärkeä osa tämän tavoitteen toteutumista. Reitin henkilökohtaiseen tavoitteeseesi saat valita itse, ja me tuemme sinua kaikin mahdollisin tavoin sen saavuttamisessa. Hankekehittäjänä toimit osana Easyin-liiketoimintaa ja raportoit tehtävästä hankekehityspäällikölle tai Easyin-liiketoimintajohtajalle. Töitä voit tehdä haluamassasi paikassa, Turun toimipisteeltä tai vaikka mökkilaiturilta käsin. Toivomme sinun kuitenkin asuvan Varsinais-Suomen alueella, sillä tärkeä osa tehtävääsi on tavata aktiivisesti myyjiä ja kiertää tontteja. Roolisi on itsenäinen, mutta yhteistyötä pääset tekemään niin hallinnon, myynnin, tuotannon kuin muun tiiminkin kanssa. 

Rooli on uusi ja sitä räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Seuraavat tehtävät kuitenkin kuuluvat tontillesi:

 • Kastellin kriteerien mukaisten tonttien kartoitus Varsinais-Suomen alueella sekä lähtötietojen hankinta esimerkiksi maaperästä ja rakennettavuudesta.
 • Osto- ja vuokraneuvottelut myyjien kanssa. 
 • Verkostoituminen, laajojen suhteiden luominen sekä yhteydenpito myyjiin. Erityisen tärkeitä ovat esimerkiksi kuntien luovuttamat vuokra- sekä omistustontit. Pidät myös yhteyttä ja huolehdit neuvotteluista tonttirahastojen suuntaan.
 • Asuntomarkkinoiden tuntemuksen ylläpito ja tutkiminen kaupunginosittain sekä tonttien potentiaalin analysointi.
 • Kaavakehityshankkeiden johtaminen sekä itsenäisesti että kumppaneiden kanssa.
 • Suunnittelijavalintojen tekeminen, tonttien luonnostelu pääsuunnittelijan kanssa sekä suunnittelun ohjaus. 
 • Investointilaskelmien teko projektipäällikön avustuksella sekä esitykset johtoryhmälle ja hallitukselle tonttien ostoa varten. 
 • Osallistuminen viikoittaisiin tonttipalavereihin, joissa hankekehitystiimin tonttiaihioita käydään läpi yhdessä ideoiden. 

Edellytämme:

 • Jo jonkin verran kokemusta hankekehityksen tehtävistä, ainakin osasta niitä. 
 • Kaupallista ajattelua sekä erinomaista yhteistyökykyä ja verkostoitumistaitoa 
 • Oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta ja halua kehittyä

Tarjoamme:

 • Aidot vaikutusmahdollisuudet työhösi, tulevaisuuteesi, työn tuloksiin ja tapaan työskennellä. 
 • Uuden ja merkittävän roolin liiketoiminnan kasvutavoitteiden toteuttamisessa maineikkaan organisaation sekä kunnianhimoisen ja pätevän tiimin tukemana.
 • Koulutusta oman osaamisesi kehittämiseen ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. 
 • Hyvinvointiasi tukevat ison konsernin työsuhde-edut. Voit hyödyntää ison konsernin henkilökuntaetuja esimerkiksi asumisessa tai vuokraamalla työntekijöidemme käytössä olevan mökin Rukalta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.1.2022 mennessä osoitteeseen joran.hasenson@kastelli.fi. Aloitamme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Joran Hasenson
toimitusjohtaja, Kastelli Group Oy
joran.hasenson@kastelli.fi
0400 285 718

Tervetuloa kasvavaan ja yhteisölliseen Kastelli-perheeseemme tekemään huomisen koteja markkinajohtajan joukoissa!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi