Hankekehityspäällikkö Easyin- rakentamiseen, pääkaupunkiseutu

Kastellin Easyin-kodit ovat innostava yhdistelmä asunto-osakkeen huolettomuutta, pientaloasumisen laatua ja omaa rauhaa, ympäristön vehreyttä ja kaupungin läheisyyttä.

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994 lähtien. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka tunnetuimmat yritykset ovat Kastellin lisäksi Rakennusliike Lapti sekä Puustelli. Kokemus ja intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme päivittäin. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia, tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme.

Miltä kuulostaisi työ, jossa sinulla on aidot vaikutusmahdollisuudet työhösi, tulevaisuuteesi, työn tuloksiin ja tapaan tehdä työsi? Entäpä uusi ja merkittävä rooli liiketoiminnan kasvutavoitteissa, takanasi maineikas organisaatio sekä ympärilläsi kunnianhimoinen ja pätevä tiimi?  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, haluaisit varmasti tietää, että haemme Hankekehityspäällikköä pääkaupunkiseudulle, tukemaan Easyin-liiketoimintamme kasvua. Easyin-kodit ovat perustajaurakoituja koteja, jotka ovat asunto-osakeyhtiömuotoisia pientalokotiyhteisöjä, joissa yhdistyvät kaupungin läheisyys, ympäristön vehreys, asunto-osakeyhtiön huolettomuus ja pientaloasumisen laatu sekä yksityisyys.

Hankekehityspäällikön roolissa varmistat riittävän tonttivarannon Easyin-aluerakentamiskohteita varten. Roolissasi olet ykköspaikalla kasvattamassa ja kehittämässä Easyin-liiketoimintaamme. Tavoitteenamme on tuplata Easyin-liiketoimintamme kasvu seuraavan kolmen vuoden aikana, ja hankekehittäjänä olet tärkeä osa tämän tavoitteen toteutumista. Reitin henkilökohtaiseen tavoitteeseesi saat valita itse, mutta me tuemme sinua täysillä sen saavuttamisessa. Toimit osana Easyin-liiketoimintaa ja raportoit tehtävästä Easyin-liiketoimintajohdolle. Töitä voit tehdä haluamassasi paikassa, Vantaan toimipisteeltä tai vaikka mökkilaiturilta käsin. Toivomme sinun kuitenkin asuvan Uudenmaan alueella, sillä tärkeä osa tehtävääsi on tavata aktiivisesti myyjiä ja kiertää tontteja. Roolisi on itsenäinen, mutta yhteistyötä pääset tekemään niin hallinnon, myynnin, tuotannon kuin muun tiiminkin kanssa. Sinulla on Kastellissa myös muita samaa työtä tekeviä kollegoita, joiden kanssa voit sparrailla.

Roolia räätälöidään osaamisen ja kokemuksesi mukaan, seuraavat tehtävät kuitenkin kuuluvat sinun tontillesi:

  • Kastellin kriteerien mukaisten tonttien kartoitus pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla sekä lähtötietojen hankinta esimerkiksi maaperästä ja rakennettavuudesta.
  • Osto- ja vuokraneuvottelut myyjien kanssa. 
  • Verkostoituminen, laajojen suhteiden luominen sekä yhteydenpito myyjiin. Pidät myös yhteyttä ja huolehdit neuvotteluista tonttirahastojen suuntaan.
  • Asuntomarkkinoiden tuntemuksen ylläpito ja tutkiminen kaupunginosittain, sekä tonttien potentiaalin analysointi.
  • Kaavakehityshankkeiden johtaminen niin itsenäisesti kuin kumppaneiden kanssa.
  • Suunnittelijavalintojen tekeminen, tonttien luonnostelu pääsuunnittelijan kanssa sekä suunnittelun ohjaus. 
  • Investointilaskelmien teko projektipäällikön avustuksella sekä esitykset johtoryhmälle ja hallitukselle tonttien ostoa varten. 
  • Viikoittaiseen tonttipalaveriin osallistuminen, jossa hankekehitystiimin tonttiaihioita käydään läpi, yhdessä ideoiden. 

Tehtävään etsimme ennen kaikkea oikeaa henkilöä ja persoonaa, mutta odotamme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta hankekehityksen tehtävistä, ainakin osasta niitä. Olet kaupallisesti ajatteleva yhteistyön ammattilainen ja verkostoitumisen mestari. Voisimme luonnehtia sinua oma-aloitteiseksi, tavoitteelliseksi, kehityshaluiseksi ja kaiken kaikkiaan loistavaksi tyypiksi.

Me Kastellilla pidämme sinusta hyvää huolta! Sinua ja hyvinvointiasi tuetaan erilaisin eduin ja saat mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen koulutusten kautta, urakehitysmahdollisuuksista puhumattakaan. Vapaa-aikanasi voit esimerkiksi piipahtaa henkilökunnallemme vuokrattavassa mökissä Rukalla tai hyödyntää ison konsernin henkilökuntaetuja esimerkiksi asumisessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi osoitteeseen kastelli.rekrytointi@kastelli.fi. Viimeinen hakupäivä: 22.05.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Joran Hasenson p.0400 285 718

Tule ja ota paikkasi markkinajohtajan joukoissa!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi