Kastelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 460 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Paras paikka Talomyyjälle!

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 25 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa meitä panostamaan jatkuvasti palvelumme kehittämiseen. Olemme nyt tuomassa markkinoille uutta Hirsi-Kastelli -muuttovalmiskotia.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi Hirsi-Kastellin myyntitiimiä Oulun seudulla? Olet palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen. Tämä on mahdollisuus juuri sinulle! Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksi, mutta oikea asenne on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteen, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan myymään muuttovalmiita Hirsi-Kastelli -koteja!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 3.6.2020 mennessä sähköpostilla kalle.junttila@kastelli.fi tai soita p. 050 566 4244.

Liity kasvavaan joukkoomme!

Kastelli-kauppiaiden tarinoita

Kauppiaamme Emmi Kanninen kertoo työstään:

Kauppiaamme Heikki Pentinpuro kertoo työstään:

Kauppiaamme Päivi Lammervo kertoo työstään:


Jätä hakemus ja kysy lisää!