Hirsi-Kastelli -kauppias Tampereelle

Kastelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Kastelli on arvostetuin ja ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen.

Tule ja ota paikkasi markkinajohtajan joukoissa!

Kastelli on paras paikka talokauppiaalle. Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 27 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

Haemme nyt kauppiasta hirsitalomyyntiimme Tampereelle. Oletko palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen? Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksesi, mutta oikea asenne ja menestymisen nälkä on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 16.6.2021 mennessä liiketoimintapäällikkö Kalle Junttilalle, kalle.junttila@kastelli.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat Kallelta p. 050 566 4244. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan talokauppiaan löydyttyä.

YKKÖNEN – Suomen ostetuin jo 27 vuotta!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi