Kastelli-kauppias, Pori

Me kastellilaiset olemme sitä mieltä, että inspiroiva ja turvallinen työpaikka on jokaisen oikeus. Kastelli on Suomen arvostetuin ja ostetuin talomerkki, ja tahdomme olla alan ykkönen myös työpaikkana.

Iloksemme olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1994. Olemme osa suomalaista perheyhtiötä, 100-vuotiasta Harjavalta-konsernia, jonka kokemus ja aito intohimo tekemiseen näkyvät työssämme ja arjessamme joka päivä. Kolme vahvaa liiketoiminta-aluettamme ovat Kastelli-talot, Hirsi-Kastelli sekä Easyin. Meillä Kastelli-perheessä on palava halu toteuttaa asiakkaidemme asumisen unelmia – tule mukaan tekemään niistä totta kanssamme!

Tule meille talomyyjäksi!

Tässä työssä parasta ovat tiivis yhteishenki, koko organisaation tarjoama tuki, tuotteen laatu ja luotettavuus, tyytyväiset asiakkaat ja sen myötä tuleva huikea onnistumisen tunne!

Mitä toivomme sinulta? Ennen kaikkea osaat myydä ja tulet hyvin juttuun ihmisten kanssa. Aiempi kokemus talomyynnistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Tuotetiedon saat koulutuksemme myötä ja työssäsi apunasi ovat Kastellin myyntityökalut ja koko Kastelli-organisaation vahva tuki.

Tutustu lähemmin Kastelliin täällä www.kastelli.fi

Miksi meille:

Meillä kastellilaisilla on pitkä, yli 30 000 rakennetun omakotitalon kokemus alalta ja vakavaraisen perheyrityksen vahva tuki taustallamme. Olemme vastuullinen ja luotettava työnantaja, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja ja kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi. Isossa Kastelli-perheessämme on hyvä yhteishenki ja tarmokas tekemisen meininki.

Kiinnostuitko ?

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia markkinajohtajan tiimissä!

Lähetä hakemuksesi myyntipäällikkö Tommi Tusalle, tommi.tusa@kastelli.fi. Tommilta saat lisätietoja tehtävästä joko sähköpostitse tai p. 050 562 3480.

Viimeinen hakupäivä 25.09.2022

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi