LVI-asennuksiin aliurakoitsijaa koko Suomen alueelle

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja.

Haemme LVI-asennuksiin aliurakoitsijaa koko Suomen alueelle

Edellytämme:

  • kokemusta uusien pientalojen LVI-asennuksista
  • siistiä työtapaa
  • sovittujen aikataulujen noudattamista
  • positiivista asennetta ja asiakaspalvelutaitoja

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen aliurakoitsijakin on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko!

Ole yhteydessä mahdollisimman pian Timoon, hän kertoo työstä mielellään lisää.

Timo Mäenpää p. 050 567 6028 tai timo.maenpaa@kastelli.fi.

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi