LVI-asentajia Keski- ja Itä-Suomeen

LVI-asentajia Keski- ja Itä-Suomeen

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja.

Haemme Keski- ja Itä-Suomeen LVI-asentajia

Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut tai suurelementti. Haemme LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen Keski- ja Itä-Suomen alueelle. Työ on reissutyötä.

Edellytämme:

  • kokemusta vähintään 1-3 vuotta uudisrakentamisesta pientalokohteissa vastaavista tehtävistä
  • valmiutta reissutyöhön
  • hyvää ammattiosaamista, itsenäinen ja oma-aloitteinen työ pitää onnistua
  • positiivista asennetta ja asiakaspalvelutaitoja

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.10.2021 mennessä sähköpostilla sasu.rasila@kastelli.fi.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi