REKRY: LVI-työnjohtaja Espooseen

LVI-työnjohtaja (Espoo)

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen.

Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja. EasyIN-koti on Kastellin laadukas yhtiömuotoinen pientalokoti, jossa yhdistyvät asunto-osakeyhtiön huolettomuus sekä pientaloasumisen laadukkuus ja oma rauha.

Kasvavasta kysynnästä johtuen etsimme LVI-työnjohtajaa pientalokotien pariin pääkaupunkiseudulle. Toimipaikka tulee olemaan Espoon toimistollamme.

Edellytämme hakijalta pientalojen LVI järjestelmien tuntemista. Sinulla on kokemusta työnjohdon tehtävistä tai olet uraasi aloittava LVI alan ammattilainen.

Työsi vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Aikaisempi kokemus pientalo- ja rivitalohankkeiden parissa työskentelystä lasketaan eduksi.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu:

  • Vastuu työmaiden valmistumisesta aikataulussa
  • Vastuu asennusten toiminnallisesta ja teknisestä laadusta sekä niiden valvonta
  • Vastuu tarviketilauksista
  • Vastuu työmaiden sujumiseen liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisusta
  • Projektien budjettien seuraaminen ja poikkeamiin puuttuminen
  • Asentajaresurssin hankinta ja ylläpito
  • Asiakaspalvelu rakentamisen aikana

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 29.10.2021 mennessä. Työt alkavat heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Lisää tietoa tehtävistä:

Lue lisää: https://www.kastelli.fi/fi/kastelli-yritys/avoimet-tyopaikat/

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi