Etsimme nyt joukkoomme

Rakennesuunnittelijaa

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi Kastellin suunnittelutiimiä?

Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta puurakenteiden suunnittelusta, tai olet halukas kehittymään alan ammattilaiseksi.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, mutta suhtaudumme etätyöhön joustavasti ja työskentely nykyisestä asuinpaikastasikin on mahdollista. Voit olla myös alan yrittäjä.

Koulutukseltasi olet RI/DI/RKM. Kokemus Vertex BD-ohjelmasta sekä puurakenne- ja elementtisuunnittelusta katsotaan eduksi. 

Odotamme Sinulta ammattiosaamisesi lisäksi ahkeruutta, huolellisuutta, joustavuutta, palveluhenkeä sekä positiivista elämänasennetta.

Tarjoamme koulutuksen tehtäviin, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen, nuorekkaat ja iloiset työkaverit sekä menestyvän markkinajohtajan edut. Tuemme monipuolisesti ammatillista kehittymistäsi työurasi aikana.

Miksi tulisit meille?

Rakentamisemme on kovassa kasvussa kaikilla osa-alueillamme. Pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit, tekemisen meininki ja vahva kasvusuunta. Jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiämme ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset osaltasi vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Olemme vakaa ja kannattava toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Matalassa organisaatiossamme viihdyt varmasti, eikä kaveria jätetä koskaan yksin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla antti.kokko@kastelli.fi . Lisätietoja tehtävästä saat suunnittelupäällikkö Antti Kokolta, p. 040 861 5882.

Liity kasvavaan joukkoomme!

KASTELLI – YKKÖNEN -Suomen ostetuin jo 26 vuotta!Jätä hakemus ja kysy lisää!

Suomen ostetuin jo 26 vuotta!

Kastelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen, 100-vuotias perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 460 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli 1200 henkilöä. Verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa ostetuimpana talomerkkinä Suomessa jo vuodesta 1994.

Tule ja ota paikkasi markkinajohtajan joukoissa!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi