Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 26 vuoden ajalta. Kastelli-talojen lisäksi tarjontaamme kuuluu myös Hirsi-Kastelli ja EasyIn-kodit. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa meitä panostamaan jatkuvasti palvelumme kehittämiseen.

Haemme nyt joukkoomme

Rakennesuunnittelijaa

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi Kastellin suunnittelutiimiä Ouluun? Tehtäväsi on puurunkoisten pientalojen rakennesuunnittelu. Kokemus Vertex BD-ohjelmasta sekä hirsi- ja elementtisuunnittelusta katsotaan eduksi. Koulutukseltasi olet RI/DI/RKM. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Oulussa, mutta voit olla myös alan yrittäjä ja työskennellä mistä päin Suomea tahansa.

Odotamme Sinulta ammattiosaamisesi lisäksi ahkeruutta, huolellisuutta, joustavuutta, palveluhenkeä sekä positiivista elämänasennetta.

Tarjoamme koulutuksen tehtäviin, motivoituneen ja osaavan tiimin tuen, nuorekkaat ja iloiset työkaverit sekä menestyvän markkinajohtajan edut. Tuemme monipuolisesti ammatillista kehittymistäsi työurasi aikana.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla antti.kokko@kastelli.fi. Lisätietoja tehtävästä saat suunnittelupäällikkö Antti Kokolta, p. 040 861 5882.

Liity kasvavaan joukkoomme!

KASTELLI – YKKÖNEN -Suomen ostetuin jo 26 vuotta!Jätä hakemus ja kysy lisää!