Sähköasentaja Pohjois-Suomeen

Sähköasentaja Pohjois-Suomeen

Kastelli kuuluu 100-vuotiaaseen Harjavalta-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Konserniin kuuluvat myös Puustelli Group Oy sekä Lapti Group Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 452 miljoonaa euroa ja vakituisessa työsuhteessa oli n. 1100 henkilöä ja verkostoineen konserni työllistää noin 2000 henkilöä.

Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Kastelli tarjoaa markkinoiden laajimman malliston, monipuolisimmat tavat kodin rakentamiseen, sekä kattavat palvelut ja vaihtoehdot rakentamiseen. Kastelli rakentaa taloja asiakkaan tontille eri valmiusasteisiin ja lisäksi valmiita EasyIN -koteja.

Haemme sähköasentajaa Pohjois-Suomen alueen kohteisiin.

Edellytämme:

  • kokemusta vähintään 2–3 vuotta uudisrakentamisesta pientalokohteissa vastaavista tehtävistä
  • hyvää ammattiosaamista, oma-aloitteisuutta, kykyä suoriutua omakotitalon sähköasennuksista itsenäisesti
  • positiivista asennetta ja asiakaspalvelutaitoja
  • B-kortti

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit ja tekemisen meininki, josta olemme myös ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että jokainen työntekijä on meillä tärkeä henkilö ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Lisäksi olemme vakaa toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko!

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä työt alkavat jo lokakuun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla tai soittamalla; antti.heikkila@kastelli.fi, p. 050 569 1040.

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi