Sisäkirvesmiestä / sisustusvaiheen moniosaaja Pohjois-Uudellemaalle ja Hämeeseen

Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut tai suurelementti. Haemme jatkuvasti rakennusalan osaavia ammattilaisia ja sisustusvaiheeseen monipuolisia osaajia.

Odotamme Sinulta ammattiosaamisesi lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä, työturvallisuusmääräysten noudattamista, järjestelmällistä ja siistiä työtapaa, ahkeruutta, huolellisuutta ja joustavuutta sekä palveluhenkeä että positiivista elämänasennetta

Tarjoamme töitä markkinajohtajan laadukkaan tuotteen parissa, hyvin johdetut työmaat ja hyvin tehdylle työlle luotettavan maksajan sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen, nuorekkaat ja iloiset työkaverit.

Miksi tulisit meille? Pääset rakentamaan laadukkaita Kastelli-koteja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit, tekemisen meininki ja vahva kasvusuunta. Jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiämme ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Olemme vakaa ja kannattava toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Matalassa organisaatiossamme viihdyt varmasti, eikä kaveria jätetä koskaan yksin.

Kiinnostuitko!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla jouni.saastamoinen@kastelli.fi. Lisätietoja tehtävästä saat työpäällikkö Jouni Saastamoiselta, p. 044 343 9636.

Liity kasvavaan joukkoomme rakentamaan puusta parempaa huomista!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi