Sisustuskirvesmies / sisustusvaiheenmoniosaaja Pohjois-Suomeen

Pääpaikkana Rovaniemi

Rakennustapamme on tapauksesta riippuen joko Pre-Cut tai suurelementti. Haemme jatkuvasti rakennusalan osaavia ammattilaisia ja sisustusvaiheeseen monipuolisia osaajia.

Odotamme Sinultaammattiosaamisesi lisäksikokemusta vastaavista tehtävistä, työturvallisuusmääräysten noudattamista, järjestelmällistä ja siistiä työtapaa, ahkeruutta, huolellisuutta ja joustavuutta sekä palveluhenkeä että positiivista elämänasennetta

Tarjoamme töitä markkinajohtajan laadukkaan tuotteen parissa, hyvin johdetut työmaat ja hyvin tehdylle työlle luotettavan maksajan sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen, nuorekkaat ja iloiset työkaverit.

Miksi tulisit meille?

Pääset rakentamaan laadukkaita Kastelli-koteja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit, tekemisen meininki ja vahva kasvusuunta. Jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiämme ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Olemme vakaa ja kannattava toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Matalassa organisaatiossamme viihdyt varmasti, eikä kaveria jätetä koskaan yksin.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 15.8.2021 mennessä. Työt alkavat heti, kun löydämme sopivan tekijän.

Lisää tietoa tehtävästä antaa:

työpäällikkö Tatu Ojaniemi, p. 050 328 3042 tai tatu.ojaniemi@kastelli.f

Liity kasvavaan joukkoomme rakentamaan puusta parempaa huomista!

KASTELLI – YKKÖNEN -Suomen ostetuin jo 27 vuotta!

Etsi lähin Kastelli-kauppiaasi