Kastelli-talot Oy on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Tarjoamme sinulle myyntisalkkuusi kaikki rakentamisen vaihtoehdot materiaalitoimituksesta muuttovalmiiseen laajasta ja modernista talomallistostamme.

Haemme nyt joukkoomme

Talokauppiasta

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 26 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

Haemme nyt kauppiasta talomyyntiimme Espooseen ja Lohjalle. Oletko palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen? Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksesi, mutta oikea asenne ja menestymisen nälkä on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.8.2020 mennessä myyntipäällikkö Kari Lammervolle, kari.lammervo@kastelli.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat Karilta p. 050 553 2513. Paikka täytetään heti sopivan talokauppiaan löydyttyä.

KASTELLI – YKKÖNEN -Suomen ostetuin jo 26 vuotta!


Kastelli-kauppiaiden tarinoita

Kauppiaamme Emmi Kanninen kertoo työstään:

Kauppiaamme Heikki Pentinpuro kertoo työstään:

Kauppiaamme Päivi Lammervo kertoo työstään:


Jätä hakemus ja kysy lisää!