Kastelli-talot Oy on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Tarjoamme sinulle myyntisalkkuusi kaikki rakentamisen vaihtoehdot materiaalitoimituksesta muuttovalmiiseen laajasta ja modernista talomallistostamme.

Haemme nyt joukkoomme Kokkolan talousalueelle

Talokauppiasta

Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 26 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

Haemme nyt kauppiasta talomyyntiimme Kokkolaan. Oletko palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen? Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksesi, mutta oikea asenne ja menestymisen nälkä on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 13.10.2020 mennessä myyntipäällikkö Jouni Pietarilalle, jouni.pietarila@kastelli.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat Jounilta p. 0400 695 380.
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan talokauppiaan löydyttyä.

KASTELLI – YKKÖNEN -Suomen ostetuin jo 26 vuotta!

Kastelli-kauppiaiden tarinoita

Kauppiaamme Emmi Kanninen kertoo työstään:

Kauppiaamme Heikki Pentinpuro kertoo työstään:

Kauppiaamme Päivi Lammervo kertoo työstään:


Jätä hakemus ja kysy lisää!