Tule ja ota paikkasi markkinajohtajan joukoissa!

Kastelli-talot Oy on pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Tarjoamme sinulle myyntisalkkuusi kaikki rakentamisen vaihtoehdot materiaalitoimituksesta muuttovalmiiseen laajasta ja modernista talomallistostamme.

Haemme nyt joukkoomme

Talokauppiasta

Kastelli on paras paikka talokauppiaalle. Kastelli on pientalorakentamisen markkinajohtaja jo 26 vuoden ajalta. Alan tunnetuimman tuotemerkin asema velvoittaa ja panostamme jatkuvasti palvelumme kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Hyvä myyjäpalvelu on menestyksen perusta.

Haemme nyt kauppiasta talomyyntiimme Lahteen. Oletko palveluhaluinen, ratkaisukeskeinen ja asiakasta kuunteleva myynnin ammattilainen? Tämä on mahdollisuus juuri sinulle. Kokemus talojen ja kotien myynnistä on eduksesi, mutta oikea asenne ja menestymisen nälkä on tärkein menestyksesi avain.

Kastellilla saat myytäväksesi markkinajohtajan tuotteet, osaavan ja kehittyvän organisaation tuen ja tarvittavan tuotekoulutuksen myyntityössä menestymisen varmistamiseksi.

Tule mukaan toteuttamaan asumisen unelmia!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 27.11.2020 mennessä myyntipäällikkö Atte Kämäräinen, atte.kamarainen@kastelli.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat Atelta p. 050 463 8060. Paikka täytetään heti sopivan talokauppiaan löydyttyä.

Kastelli-kauppiaiden tarinoita

Kauppiaamme Emmi Kanninen kertoo työstään:

Kauppiaamme Heikki Pentinpuro kertoo työstään:

Kauppiaamme Päivi Lammervo kertoo työstään:


Jätä hakemus ja kysy lisää!